O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații estetice într-o brunetă sexy! Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
in Stiri mondene
19/11/2018, 13:41
O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații estetice într-o brunetă sexy! Galerie FOTO GALERIE FOTO
Celine înainte și după operațiile estetice

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă a ales să schimbe această situație. Aceasta s-a transformat prin doar 3 operații estetice, iar acum este o brunetă irezistibilă! Pe numele ei Celine Centino, din Zurich, Elveția, a decis să pună capăt coșmarului trăit în adolescență. În copilărie, fata recurgea la diferite scuze pentru a nu merge la școală, doar să nu dea ochii cu colegii săi care o tachinau. Însă, a crescut și a decis să nu mai trăiască cu frustrări, astfel încât, de la vârsta de 18 ani, a început să strângă bani pentru a se transforma în ceea ce voia de mult să vadă în oglindă. ”Am fost mereu o persoană fericită, dar nu mă simțeam bine în pielea mea. Foarte mulți oameni spuneau că sunt urâtă și asta m-a transformat într-o persoană tristă”, a declarat Celine.

Așadar, timpul a trecut, iar fata a adunat banii necesari pentru operațiile estetice care o dată cu aspectul plăcut, i-au conferat și încrederea pe care a pierdut-o undeva în copilărie. Astfel, în luna septembrie, în anul 2013, Celine Centino a ajuns în momentul în care putea să-și permită schimbarea radicală de look. Visul ei a devenit relaitate și acesta a costat 30.000 de lire sterline.

Femeia hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații! ”Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”

Celine este o femeie care a fost hartuita in tinerete care mia apoi s-a transformat intr-o bruneta sexy
Celine, înainte de cele 3 operații estetice

Tânăra a decis că, pentru a se transforma complet, să lase medicul estetician să-i schimbe anumite zone ale corpului; zone pe care Celine credea că trebuie schimbate pentru a-și modifica aspectul la 180 de grade. Așadar, tânăra a suferit trei operații: mărire a sânilor, o operație la nas, obraji și buze. Celine a mărturisit că acesta era singurul lucru care o putea face din nou fericită. ”Am vrut să fiu din nou fericită, așa că mi-am schimbat look-ul și tot ce nu îmi plăcea la mine. Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”, a declarat Celine.

Închide ×