Transformare dramatică! Aşa arată Daniela Crudu după o nouă operaţie estetică!

Ionuţ Cataramă  
înMonden
30/11/2016, 10:36
Transformare dramatică! Aşa arată Daniela Crudu după o nouă operaţie estetică!GALERIE FOTO

Vi se pare că aveţi probleme cu vederea când priviţi această poză? Nici pomeneală! E însăşi Daniela Crudu, cea care ne intra în case în 2008, odată cu matinalul “Neatza”, de la Antena 1. În 2017, bruneta parcă a făcut transplant de cap, pentru că este înfiorător de transformată.

A fost constantă cu locul de muncă, în sensul că de mai bine de 9 ani lucrează la Antena 1. Însă în ceea ce priveşte propriul trup, Daniela Crudu (27 de ani) a experimentat de toate.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO             

În 2007, când dansa la petreceri private era blondă, voluptuoasă, cu buze subţiri, iar acum, în 2017, seamănă ba cu Ruby, ba cu Margherita de la Clejani, ba cu Oana Zăvoranu. Asta în funcţie de procedurile estetice la care apelează şi în funcţie de cantităţile de substanţe injectate.

Deunăzi, pe Facebook, Daniela Crudu a pus o fotografie-şoc, pe care parcă a furat-o din telefonul altei persoane, pentru că nu seamănă deloc cu ea. Îi mulţumeşte doctorului estetician Delia Thiess pentru procedura de mezoterpie la care a supus-o recent. “Piele catifelată, fără imperfecţiuni şi luminată. Sunt foarte încântată de rezultat”, spune Daniela.

Fanii virtuali, la fel de şocaţi ca şi noi. Unde e vechea Cruduţa? Dar nu mezoterapia (injectarea în zonele cu probleme a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine şi minerale) a transformat-o aşa pe asistenta lui Dan Capatos, ci toate celelalte şase proceduri estetice, pe care le-a bifat de-a lungul timpului.

În 2006, bruneta şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui, pentru că încă nu împlinise 18 ani. Apoi a prins drag de “boticul de răţuşcă”, pe care îl obţine cu ajutorul acidului hialuronic. Însă în octombrie 2015, Daniela şi-a făcut cele mai mari schimbări, în cabinetul chirurgului estetician Vitalie Stan: şi-a operat nasul şi guşa proeminentă.

Extrem de complexată de bărbia dublă, Cruduţa a încercat de-a lungul timpului să o acopere sau să o subţieze în Photoshop la şedinţele foto, însă în toamna lui 2015 a scăpat definitiv de acest complex cu ajutorul unei lipoaspiraţii. Procedura presupune scoaterea grăsimii din zona respectivă, cu ajutorul unei canule subţiri (tub de metal).

Şi cum astea nu ar fi de ajuns, Daniela a mai găsit ceva de retuşat. Şi-a pus gene false din păr de nurcă şi şi-a reconstruit sprâncenele cu tatuaj cosmetic. Astfel, dacă vă uitaţi, de luni până joi, de la ora 22.30, la “Xtra Night Show” de la Antena 1, să ştiţi că Dan Capatos nu şi-a schimbat asistenta TV. Este tot Daniela Crudu, dar cu înveliş nou, care a costat-o nici mai mult, nici mai puţin de 6.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×