Charles Shaffer, fiul Annei Wintour, directorul editorial al revistei Vogue, testat pozitiv cu COVID-19

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/04/2020, 19:37
Charles Shaffer, fiul Annei Wintour, directorul editorial al revistei Vogue, testat pozitiv cu COVID-19
Charles Shaffer, fiul Annei Wintour, diagnosticat cu noul coronavirus.

Anna Wintour, directorul editorial al revistei Vogue, trece prin momente de groază. Fiul ei, Charles Shaffer, de profesie medic, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la numai 35 de ani.

Charles Shaffer, fiul Annei Wintour, infectat cu COVID-19

Anna Wintour, directorul editorial al revistei Vogue, este disperată, după ce a aflat că fiul ei, în vârstă de 35 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus. Charles Shaffer este medic într-un spital din New York, la unitatea de terapie intensivă.

Imediat după ce a aflat cumplita veste, Charles s-a autoizolat de restul familiei, soția și fiicele, pentru a le proteja de o eventuală contaminare.

Anna Wintour a făcut anunțul

Anunțul a fost făcut de către Anna Wintour, chiar în timpul unei ședințe caritabile de strângere de fonduri pentru a susține industria modei: „Fiul meu este medic şi este în prima linie. În prezent este destul de bolnav şi se află în carantină la domiciliu, departe de soţia sa şi de celedouă fiice”.

„Sunt foarte mândră de el şi sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care lucrează în domeniul sănătăţii, personalului de prim ajutor, asistenţilor medicali şi medicilor care luptă pentru a reduce răspândirea virusului şi pentru a salva vieţi”, a transmis Anna Wintour.

Situație gravă în New York

În acest moment, Statele Unite este cea mai lovită țară de noul coronavirus, iar New York-ul este cel mai afectat oraș american. Este orașul în care trăiesc peste opt milioane de oameni, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să ieși pe stradă, la cumpărături sau pentru urgențe, și să nu intri în contact cu cineva.

Metropola se apropie de cifrele totale ale Chinei în ce priveste numărul persoanelor contaminate și al celor decedate. Din păcate, atât medicii, cât și autoritățile avertizează că cifrele vor crește în următoarea perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×