Cezar, tânărul care a supraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. I-a impresionat pe jurați

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 15:41
Cezar, tânărul care a supraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. I-a impresionat pe jurați
Cezar, tânărul care a suăpraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. Sursa foto: adevarul.ro

Noul sezon Masterchef, emisiunea cu care Pro TV și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă, a debutat luni seara, cu o ediție de senzație. Printre concurenții care au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați se numără și Cezar, un tânăr de 36 de ani a cărei poveste de viață este de-a dreptul impresionantă.

Un supraviețuitor al tragediei din Colectiv a făcut senzație la Masterchef

Este vorba desre Cezar, unul dintre supraviețuitorii cumplitului incendiu care a mistuit clubul Colectiv din București. De profesie kinetoterapeut, acesta le-a dezvăluit chefilor că, în momentul de față, se află într-o perioadă de convalescență, ca urmare a tragediei care a șocat și revoltat întreaga opinie publică din țara noastră. Deși a rămas cu sechele, Cezar mărturisește că se consideră norocos și recunoscător pentru  faptul că a primit o nouă șansă la viață.

Cele mai neplăcute momente din viaţa mea au fost cele petrecute la concertul din Colectiv, unde am fost şi eu şi am avut puţin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoşi. Am reuşit să ies ajutat de cineva, nici nu ştiu de cine“, a spus el, în timp ce finaliza preparatul pe care urma să-l prezinte.

Jurații Masterchef, impresionați de preparatul lui Cezar. Sursa foto: protv.ro
Jurații Masterchef, impresionați de preparatul lui Cezar. Sursa foto: protv.ro

Cezar a primit un șorț din partea chefilor și merge mai departe

Însoțit de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o datorită rețetelor sale miraculoase, după cum mărturisește chiar ea, Cezar a pășit în etapa preselecțiilor cu încredere și speranță că preparatul său va fi pe placul chefilor Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Totodată, chestionat în privința motivului pentru care a decis să participe la Masterchef, tânărul a mărturisit că își dorește să-și demonstreze că poate să funcționeze „normal” în contimuare. Și a dovedit cu vârf și îndesat, mai ales că jurații l-au răsplătit cu un șorț, așteptându-l cu nerăbdare să revină în etapa următoare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×