Cezar, tânărul care a supraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. I-a impresionat pe jurați

Cezar, tânărul care a supraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. I-a impresionat pe jurați
Cezar, tânărul care a suăpraviețuit tragediei din Colectiv, concurent la Masterchef. Sursa foto: adevarul.ro

Noul sezon Masterchef, emisiunea cu care Pro TV și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă, a debutat luni seara, cu o ediție de senzație. Printre concurenții care au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați se numără și Cezar, un tânăr de 36 de ani a cărei poveste de viață este de-a dreptul impresionantă.

Un supraviețuitor al tragediei din Colectiv a făcut senzație la Masterchef

Este vorba desre Cezar, unul dintre supraviețuitorii cumplitului incendiu care a mistuit clubul Colectiv din București. De profesie kinetoterapeut, acesta le-a dezvăluit chefilor că, în momentul de față, se află într-o perioadă de convalescență, ca urmare a tragediei care a șocat și revoltat întreaga opinie publică din țara noastră. Deși a rămas cu sechele, Cezar mărturisește că se consideră norocos și recunoscător pentru  faptul că a primit o nouă șansă la viață.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cele mai neplăcute momente din viaţa mea au fost cele petrecute la concertul din Colectiv, unde am fost şi eu şi am avut puţin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoşi. Am reuşit să ies ajutat de cineva, nici nu ştiu de cine“, a spus el, în timp ce finaliza preparatul pe care urma să-l prezinte.

Jurații Masterchef, impresionați de preparatul lui Cezar. Sursa foto: protv.ro
Jurații Masterchef, impresionați de preparatul lui Cezar. Sursa foto: protv.ro

Cezar a primit un șorț din partea chefilor și merge mai departe

Însoțit de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o datorită rețetelor sale miraculoase, după cum mărturisește chiar ea, Cezar a pășit în etapa preselecțiilor cu încredere și speranță că preparatul său va fi pe placul chefilor Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Totodată, chestionat în privința motivului pentru care a decis să participe la Masterchef, tânărul a mărturisit că își dorește să-și demonstreze că poate să funcționeze „normal” în contimuare. Și a dovedit cu vârf și îndesat, mai ales că jurații l-au răsplătit cu un șorț, așteptându-l cu nerăbdare să revină în etapa următoare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×