MasterChef Live pe Pro TV- Sezonul 7 episodul 1

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 21:00
MasterChef Live pe Pro TV- Sezonul 7 episodul 1
Masterchef revine cu un nou sezon. Sursa foto: protv.ro

Luni, 9 septembrie, cu începere de la orele 22:30, Pro TV dă startul noului sezon Masterchef, producția cu care postul și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă. Revenită după o pauză de câțiva ani, emisiunea culinară și-a schimbat din nou echipa de jurați. Astfel, cei care vor evalua preparatele în ediția din 2019 sunt  Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran.

Începe Masterchef 2019. Sezonul 7, episodul 1, Live pe Pro TV

De remarcat este faptul că Silviu Chelaru vine chiar din rândul concurenților, acesta participând în 2014. Tânărul bucătar așteaptă cu nerăbdare să fie impresionat de preparatele celor care s-au înscris în competiție pentru a pleca acasă cu trofeul Masterchef 2019 și implicit cu mult-râvnitul premiu în valoare de 50.000 de euro.

„Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții”, a dezvăluit chef Silviu Chelaru.

Masterchef are o nouă echipă de jurați. Sursa foto: protv.ro
Masterchef are o nouă echipă de jurați. Sursa foto: protv.ro

Cosmin Tudoran, de la Cassa Loco la Masterchef

O altă surpriză pe care Pro TV le-a pregătit-o telespectatorilor în noul sezon Masterchef este cooptarea lui Cosmin Tudoran în echipa de jurați ai show-ului. Fost membru al binecunoscutei trupe Cassa Loco, acesta este totodată unul dintre cei mai pasionați experți de vin din țara noastră.

Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină” , a dezvăluit Cosmin, completat imediat de colegul său Chef Joseph Hadad, cunoscut pentru aparițiile în alte show-uri culinare.

Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef” , a spus cunoscutul bucătar.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×