Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău înainte de nuntă. Are o nouă iubită de care e foarte îndrăgostit

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/11/2019, 19:32
Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău înainte de nuntă. Are o nouă iubită de care e foarte îndrăgostit
Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău, dar iubește din nou. Cine este actuala iubită. Sursa foto: antena3.ro

Cezar Ouatu se pregătea de căsătorie alături de frumoasa blondină Andreea Vilău, dar se pare că în dragoste și în război totul este permis. Interpretul român de operă s-a despărțit de femeia care urma să-i devină soție și a început o nouă relație. Cezar și fosta iubită a unui fotbalist celebru formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. 

Cezar Ouatu a zis pas căsătoriei cu Andreea Vilău și iubește pe alta

Cezar Ouatu a mărturisit că a încercat să salveze relația cu Andreea Vilău, dar până la urmă drumurilor lor s-au separat chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Cezar a spus că are tot dreptul să fie fericit după ce a încercat să repare o relație care nu mai mergea de mult. Așa se face că interpretul de operă iubește din nou și se declară un bărbat împlinit și fericit. Artistul a fost văzut în compania Simonei Iacob, o creatoare de modă care s-a iubit în trecut cu mai mulți bărbați cu stare.

„Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie. Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat”, a declarat Cezar Ouatu la Antena Stars despre motivul care a dus la despărțirea de Andreea Vilău, potrivit spynews.ro.

Cezar Ouatu se declară un bărbat fericit și împlinit în compania creatoarei de modă

Cezar Ouatu a dat de înțeles că s-a implicat foarte mult în relația cu Andreea Vilău, dar nu a primit aceleași lucruri în schimb. Totodată, vedeta a mai spus că și-a dorit iubire și atenție acesta fiind și motivul pentru care a continuat să lupte în vechea relație. După ce și-a dat seama că drumurilor lor nu merg în aceeași direcție Cezar și Andreea și-au spus ”Adio”. Cezar Ouatu nu a stat prea mul timp singur, iar acum iubește din nou.

„Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă” a spus Cezar Ouatu despre relația cu Simona Iacob.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×