Cel mai nou cuplu din showbiz! Cezar Ouatu, despre iubita blondă: „Femeie asumată!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
19/05/2018, 15:15
Cel mai nou cuplu din showbiz! Cezar Ouatu, despre iubita blondă: „Femeie asumată!” GALERIE FOTO
Cel mai nou cuplu din showbiz. Cezar Ouatu vorbeşte despre iubita blondă.

Se iubesc de trei luni, iar acum el a recunoscut totul! Cezar Ouatu, despre iubita blondă: „Cadou de la Dumnezeu!”. Cum a cucerit-o şi ce planuri de viitor are artistul.

Dragostea vine când nu te aştepţi, iar cântăreţul a simţit asta pe pielea lui. De scurt timp trăieşte o poveste de iubire ca-n poveşti cu Andreea Vilău.

Cezar Ouatu, despre iubita blondă: „M-a învăţat să mă îngrijesc mai mult!”

Tânăra este un cunoscut make-up artist şi l-a cucerit imediat pe artist. Acum, acesta merge cu gândul spre căsătorie şi nu se fereşte să vorbească despre acest lucru.

„Sunt în oraşul meu natal. Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. Cred că orice femeie asumată… da, a fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire, nu pot să vorbesc aşa. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul. (…) Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Da, pe 18 februarie. (…) Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez„, a spus Cezar Ouatu la Agenţia Vip de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×