Cernavodă, prins în flăcări! Doi bărbați au murit în propria locuință

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/10/2018, 09:29
Cernavodă, prins în flăcări! Doi bărbați au murit în propria locuință GALERIE FOTO
Flăcările din incendiul de la Cernavodă au curpins casa a doi bărbați

Incendiu de la Cernavodă a luat două vieți. Cadavrele a doi bărbați au fost găsite printre flărările imense, potrivit MEDIAFAX. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să stingă focul. Incendiul s-a produs vineri seara, la o casă de pe strada Ștefan Octavian Iosif, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Incendiul din Cernavodă a stins două vieți

Echipele de intervenție au fost solicitate în Cernavodă, Constanța, pe strada Ștefan Octavian Iosif. Vineri seara s-a produs incendiul nemilos care a luat două vieți. Popmierii au aflat de la martorii de la fața locului că în locuință se află doi bărbați. Focul a fost de nestăvilit, echipele de intervenție luptându-se cu flăcările zeci de minute. Din păcate, pentru victimele incendiului a fost prea târziu.

Incendiu casei din Cernavodă în care s-au stins două vieți
Incendiu casei din Cernavodă în care s-au stins două vieți

Pompierii s-au străduit zeci de minute să domolească flăcările și să intre în casă în speranța că vor reuși să salveze viețile celor doua persoane. Se pare că cei doi bărbați aveau 40, și 57 de ani, potrivit agenților de poliție. Pentru incendiul de vineri, mai multe autospeciale cu apă, dar și cu spumă de la Ispectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea s-au luptat să salveze cele două vieți prinse între flăcări. După pătrunderea pompierilor în locuință, au fost descoperite cele două cadavre ale bărbaților.

Portul din Constanța este în flăcări!

Din păcate, tot în ziua de vineri, o navă din Constanța a luat foc. Incendiul s-a aprins chiar în sala motoarelor împingătorului bulgăresc ce era ancorat în port. 3 autospeciale de stingere s-au prezentat la fața locului, dar și 2 autospeciale ale serviciului privat.

Nava în flăcări din portul Constanței
Nava în flăcări din portul Constanței

Din păcate, cinci membrii ai echipajului au făcut atac de panică, o persoană a fost evacuată de către pompieri, iar alte nouă s-au autoevacuat. Echipajele au intervenit la timp, dat find faptul că nu au existat victime.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×