Incendiu la un mall din Constanța! 1500 de oameni sunt evacuați!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/08/2018, 16:10
Incendiu la un mall din Constanța! 1500 de oameni sunt evacuați!
Incendiu într-un mall din Constanta

Clipe de coșmar într-un mall din centrul orașului Constanța, unde un incendiu a izbucnit în zona restaurantelor de tip fast-food! Peste 1500 de persoane au fost evacuate de autorități!

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul prânzului, la City Park Mall din municipiul Constanţa, acolo unde a izbucnit un incendiu la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

Incendiul de la mall nu a rănit pe nimeni, din primele informații

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi autoscară. De asemenea, în zonă a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie. Operațiunile de evacuare a mall-ului se află în plină desfășurare. Din primele informații, se pare că niciun om nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii nu se află la prima intervenție la mall-ul respectiv. În urmă cu câteva zile, tavanul unui magazin din City Park Mall Constanţa s-a prăbuşit. O femeie care a fost surprinsă de bucățile căzute din tavan a fost rănită și dusă la spital.

În momentul incidentului, în magazinul în care s-a petrecut incidentul erau vânzătoarea şi câteva cliente. Una dintre acestea a fost lovită, potrivit corespondentului Știrilor Pro TV. Incidentul s-a petrecut în aripa nou construită. Un incident similar s-a petrecut la același mall în noiembrie 2017. Atunci, nicio persoană nu a fost rănită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×