CEO-ul unei companii de top din SUA a decedat subit. Era unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/04/2019, 14:31
CEO-ul unei companii de top din SUA a decedat subit. Era unul dintre cei mai îndrăgiți americani GALERIE FOTO
A murit Bill Stowe

Doliu în Statele Unite ale Americii. A murit unul dintre cei mai îndrăgiți americani. Este vorba despre Bill Stowe, CEO-ul uriașei companii Des Moines Water Works. A încetat din viață subit, la vârsta de 60 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă.

A murit Bill Stowe, directorul general al Des Moines Water Works

Cu doar trei săptămâni înainte de a se muta în azilul unde avea să-și trăiască ultimele clipe din viață, Bill Stowe a făcut un anunț sfâșietor. Managerul general al uneia dintre cele mai importante companii din Statele Unite ale Americii suferea de cancer pancreatic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Stowe a avut o carieră îndelungată ca funcționar public. A ocupat postul de director  al companiei Des Moines Water Works vreme de 13 ani, înainte de a prelua frâiele marii companii în 2012. A condus firma până pe 2 aprilie, când s-a văzut nevoit să se retragă din activitate, pe fondul gravelor probleme de sănătate.

Bill Stowe a fost unul dintre cei mai îndrăgiți americani
Bill Stowe a fost unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bill Stowe era unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bill a fost un om deosebit, mereu preocupat pentru binele cluilalt, dispus să ajute cu tot ce putea. A reprezentat un adevărat simbol al companiei noastre” , a declarat Tom Turner, bunul prieten al său. Cei doi lucrau împreună din 1980.

Bill Stowe și-a petrecut copilăria la o fermă din Nevada, Iowa. Era un mare iubitor al sportului și în special al baschetului. Mai mult decât atât, în tinerețe a făcut parte din echipa liceului Grinnell College. Ulterior, a devenit inginer, după ce a absolvit facultatea de specialitate, la Universitatea din Wisconsin.

Simțul umorului extrem de ascuțit și asemănarea cu marele actor Russell Crowe, Stowe și-a câștigat rapid admirația fanilor din Statele Unite ale Americii, chiar și în 2008, atunci când Des Moines Water Works s-a confruntat cu o perioadă dificilă, din cauza problemelor financiare. Nu a durat mult până când compania a revenit în topul preferințelor americanilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×