Statele Unite fac următorul pas spre războiul nuclear! Trimit bombardiere invizibile asupra Pacificului!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
30/10/2017, 19:41
Statele Unite fac următorul pas spre războiul nuclear! Trimit bombardiere invizibile asupra Pacificului!

Statele Unite ale Americii îşi arată angajamentul luat faţă de partenerii lor din Asia în faţa agresiunilor nord-coreene, mai ales în contextul în care Phenianul ameninţă cu detonarea unei bombe nucleare de-asupra Pacificului! Comandanţii Forţelor Aeriene din SUA au trimis sâmbătă avionul B-2 asupra Pacificului. Preşedintele american Donald Trump se pregăteşte să viziteze Peninsula Coreeană săptămâna viitoare.

Bomabrdierele B-2 sunt unele dintre cele mai avansate aeronave din Forţele Aeriene ale SUA. Comandamentul strategic al SUA a declarat că misiunile “validează capacitatea noastră globală de a riposta în orice moment este necesar”, după ce avionul a decolat de la Baza Whiteman Air Force. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
 

Statele Unite ale Americii trimit bombardier asupra Pacificului!

Costurile pentru un B-2 sunt de aproape 2,1 miliarde de dolari (1,6 miliarde de lire sterline) pentru aeronavă şi sunt avioane cu rază lungă de acţiune, proiectate pentru a ajunge în spatele liniilor inamice. Capabil să zboare cu o viteză de 1013 KM/h, avioanele depăşesc orice din arsenalul Coreei de Nord.

Bombardierul invizibil are doi piloţi şi poate transporta şaisprezece bombe nucleare de 1100 kg fiecare, împreună cu un arsenal masiv de arme convenţionale, scrie TheSun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×