Celine Dion, în lacrimi! Mama cântăreței s-a stins din viață

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 12:22
Celine Dion, în lacrimi! Mama cântăreței s-a stins din viață
Celine Dion și-a pierdut mama. Therese Dion a murit la vârsta de 92 de ani. Sursa foto: hepta.ro

Mama celebrei cântărețe canadiene Celine Dion s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani, informația tristă fiind confirmată de premierul din Quebec, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Marea noastră familie de locuitori ai Quebecului deplânge o femeie remarcabilă, generoasă şi iubitoare care şi-a consacrat întreaga viaţă familiei sale”, a scris Francois Legault, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară.

Celine Dion, în lacrimi după moartea mamei sale. Aceasta i-a îndrumat primii pași în lumea muzicii

„Maman Dion”, așa cum era supranumită în comunitatea francofonă din Canada, avea 14 copii, Celine fiind cea mai mică dintre aceștia. De altfel, Therese Dion a fost cea care a lansat-o în lumea muzicală pe artista ce avea să cucerească întreaga lume, vânzând nu mai puțin de 250 de milioane de albume.

Totul a început în momentul în care mama sa a luat decizia de a-i trimite o casetă lui Rene Angelil, impresarul și viitorul soț al Celinei, pe când aceasta avea doar 12 ani. Curios, bărbatul a ascultat melodiile și s-a îndrăgostit iremediabil de vocea sa angelică, iar de aici și până la o carieră demnă de un adevărat star al muzicii a mai fost doar un pas.

Celine Dion riscă să-și piardă întreaga avere

De parcă pierderea mamei sale nu ar fi o lovitură îndeajuns de puternică pentru Celine Dion, îndrăgita artistă are parte și de o problemă financiară, care i-ar putea afecta atât imaginea, cât și averea impresionantă strânsă în trei decenii de carieră.

ICM Partners, firma californiană care a reprezentat-o în ultimii ani  îi solicită acum  500 de milioane de dolari, în contul unor datorii mai vechi, potrivit Billboard. Plângerea se referă la un contract semnat de cântăreață în 2017, la un an după decesul soţului său, Rene Angelil, care a consiliat-o pe probleme legale şi financiare timp de 30 de ani.

Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenţiei în urma acestui acord”, se arată în documentele firmei care a reclamat-o pe Celine Dion.

Deşi „admiră şi respectă talentul extraordinar ca artistă” şi face toate eforturile pentru a soluţiona pe cale amiabilă diferendul, ICM amenință cu tribunalul. Celine Dion ar putea fi chemată în instanță și obligată să achite suma respectivă.

Nu avem altă opţiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensaţiei care ne este datorată”, transmite compania. Totodată, aceasta anunță că nu o mai reprezintă pe Celine Dion, artista fiind cea care a renunțat la colaborarea cu firma din California.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×