Super galerie foto. A făcut mişto de celebrităţi şi a devenit milionar!

Alex Bradescu   
în Galerie foto
19/11/2017, 09:52
Super galerie foto. A făcut mişto de celebrităţi şi a devenit milionar! GALERIE FOTO

Un actor de 41 de ani, pe numele său Tom Lenk, a devenit şi cunoscut, şi milionar! Însă nu din filme, acolo unde serialul „Buffy, spaima vampirilor” a fost piesa de rezistenţă a carierei sale. Lenk şi-a făcut un obicei din a posta poze celebre cu oameni şi mai celebri, refăcute cu el pe post de model şi cu accesorii originale! 

Fotografiile respective le postează pe instagram, acolo unde follow-erii îi asigură sume consistente în bugetul său. Iar, după cum vedeţi din galeria foto, majoritatea din ele chiar merită! Celine Dion, Taylor Swift sau Ariana Grande sunt doar câteva dintre celebrităţile ale căror poze sunt refăcute inventiv de Lenk. 

E urmărit ca Dan Blizerian! 

Acesta foloseşte diverse obiecte de uz caznic pentru a recrea pozele rămase în istorie drept reprezentative pentru vedete din mai multe domenii. Nu lipsesc măturile, sacii de gunoi sau chiar perdelele! 

Lenk şi-a asigurat cu această ocazie intrarea în istoria instagramului, post-urile sale fiind unele din cele mai urmărite, comparabile în Statele Unite chiar cu cele ale unor lideri ai reţelelor de socializare precum Kim Kardashian (şi ea ironizată de Lenk) sau Dan Blizerian. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×