”Celentano” din Las Fierbinți, iubit dar și urât de mulți români. ”Nu mai vreau să văd bețivi în viața mea”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 19:08
”Celentano” din Las Fierbinți, iubit dar și urât de mulți români. ”Nu mai vreau să văd bețivi în viața mea” GALERIE FOTO
”Celentano” din Las Fierbinți iubit dar și urât de mulți români. Sursa foto: paginademedia.ro

Celebrul personaj ”Celentano” din serialul de comedie Las Fierbinți este un personaj foarte iubit de fani, dar și urât în același timp de mulți alții. Actorul care dă viață personajului a vorbit deschis despre rolul care l-a făcut cunoscut în toată țara.

”Celentano” din Las Fierbinți, iubit dar și urât de mulți români

Actorul recunoaște că nu toți fanii serialului îl apreciază pe finul cunoscător de băuturi spirtoase Celentano. ”Sunt și unii care-l urăsc. Adică eu am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv care o bătea și a zis eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor.

Da, dar e comedie, de râs … Nu mă interesează! Mi s-a întâmplat de multe ori să zică, bă, cum ești tu, zici că ești tata. Bă, cum faci tu făcea și nu știu cine. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el” – a declarat Adrian Văncică pentru știrileprotv.ro.

”Celentano” din Las Fierbinți iubit dar și urât de mulți români
”Celentano” din Las Fierbinți iubit dar și urât de mulți români. Sursa foto: voyo.ro

”Beția e greu de jucat pentru un actor, darămite pentru cineva care nu e actor”

Cu toate acestea, personajul a prins aripi. Deși trebuia să aibă apariții sporadice, mai marii serialului au văzut că ”Celentano” prinde foarte bine la public, așa că l-au distribuit din ce în ce mai des în serialul de Pro TV. ”Celentano în primul sezon avea câteva apariții , apoi lucrurile au evoluat firesc. Bă, e bun, merge, hai să … și a devenit unul din personajele care duc episoade” a mai spus actorul.

Producătorii au vrut ca Mihai Mărgineanu să-l joace pe ”Celentano”, însă este foarte greu să joci un bețiv. ”Am studiat, am văzut și film, am căutat să văd cum joacă unii bețivi. De asta n-a fost Mărgineanu, pentru că beția e greu de jucat pentru un actor, darămite pentru cineva care nu e actor . Și am găsit un drum”.

Adrian Vancică spune că este distribuit numai în comedii, iar acest lucru parcă îl deranjează. Actorul ar vrea să joace și roluri serioase, însă nimeni nu-l vrea decât pentru comedie. ”Eu sunt distribuit foarte mult în comedii, din păcate. Eu aș vrea să joc și roluri din astea dramatice. Adică, de atâta timp făcând și stand-up, făcând și serialul, făcând și la teatru atâtea comedii, am acumulat în mine o forță pentru personajele astea dramatice.

Aș juca chestii din astea oribile, nu știu, asasini de bebeluși, ceva, nu știu, mi-aș asuma niște nebunii din astea. Nu o să am unde, dar aș face chestia asta. Nu știu ce fel de actor sunt. (Deci ești comediant?). Cred că da”, a mai spus celebrul actor. Ca să se documnteze pentru personaj, Văncică a recunoscut că a coborât doar în fața blocului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×