Gafă de proporții în episodul 5 din ultimul sezon al Game of Thrones. Ce au observat fanii serialului

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 13:12
Gafă de proporții în episodul 5 din ultimul sezon al Game of Thrones. Ce au observat fanii serialului GALERIE FOTO
Gafă de proporții la GOT Sursa Foto: Facebook

Gafă uriașă în episodul cu numărul 5 al serialului Game of Thrones! Fanii serialului au fost uimiți de scena cu pricina. Lui Jamie Lannister i-a crescut mâna pierdută în sezonul cu numărul 3. Ce au spus iubitorii seriei?

Gafă în episodul al 5-lea din Game of Thrones!

Este, de fapt, vorba de o imagine care s-a viralizat necontenit de când a ajuns pe internet. Fanii au fost convinși că producătorii au făcut o gafă de porporții, dar, este vorba doar de o fotografie eronată, lansată de HBO, după difuzarea episodului. Aceasta a fost ștearsă rapid după ce oficialii au sesizat greșeala produsă. Pentru urmăritorii GOT, anunțăm că testul conține spoilere. La o săptămână după episodul în care o altă eroare s-a produs, legată de paharul de cafea uitat pe o masă din Winterfall, altă isterie a fost creată în rândul fanilor serialului.

Imediat după difuzarea episodului 5, intitulat „The Bells”, în mediul online a fost surprinsă imaginea cu Jamie Lannister în care acesta o îmbrățișează pe Cersei, cu ambele mâini. Jamie și-a pierdut mâna în sezonul 3, după ce a fost capturat, astfel că și-a înlocuit-o cu una falsă de aur. „Am cam…uitat că Jamie și-a pierdut mâna în sezonul 3”, „Acum ce? Lui Jamie i-a crescut mâna?!”, „Să-mi explice cineva cum i-a crescut mâna lui Jamie!”, au fost câteva din comentariile faniilor serialului.

Gafă de proporții în episodul 5 din Game of Thrones
Gafă de proporții la GOT
Sursa Foto: Adevărul

Lena Headey, interpreta lui Cersei, despre moartea personajului

„Începe sezonul final prinsă într-o pânză pe care singură a creat-o, cum face de obicei Cersei. Este foarte nefericită și tot ce se întâmplă devine mai real ca niciodată pentru ea. Începe să piardă controlul. A pierdut toate alianțele, legăturile, dragostea.

Întotdeauna i-a fost sortit să fie singură. Și până în ultimul moment, este, ca întotdeauna, în negare. Mi-am dorit ca ea să aibă parte de o scenă mare sau de luptă,” a spus actrița. Însă, după o discuție cu colegul său Nikolaj Coster-Waldau (Jaimie) a văzut altfel lucrurile și a apreciat finalul”, a mărturisit actrița celebră despre moartea personajului său din serialul Game of Thrones.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×