Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/05/2019, 15:17
Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune” GALERIE FOTO
Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones(GOT), serialul fenomen care a avut o audiență cât aproape toată populația României, a făcut un anunț despre următoarele episoade. Debutul sezonului 8, ultimul din serie, a fost urmărit de 16,9 milioane de telespectatori.

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, a făcut un anunț despre următoarele episoade

Primul episod, numit ”Winterfell”, a adunat milioane de ochi în fața micilor ecrane, iar Emilia Clarke îndeamnă oamenii să stea aproape, căci producătorii scot artileria grea în următoarele episoade din serie. Interpreta personajului Daenerys Targaryen a povestit că viitoarele părți ale ultimei serii vor fi ”chiar mai lungi” decât episodul recent difuzat.

A treia parte a ultimului sezon al serialului a impresionat, căci majoritatea personajelor importante au fost agrenate într-o luptă sângeroasă ce s-a desfășurat aproape pe toată durata episodului. Clarke a trnasmis fanilor GOT că următoarele episoade vor aduce și mai multă acțiune și tensiune. Invitată în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live”, a declarat a descris următoarele lupte, întâmplări și iubiri din episoadele viitoare ”vor fi nebune”.

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune”
Pentru a vedea totul în detaliu, actrița a îndemnat oamenii să caute un televizor cât mai mare

”Căutaţi cel mai mare TV”, a îndemnat actrița

Episodul cinci a fost descris astfel: „Episodul cinci este mai mare”, iar ”patru, cinci și șase sunt toate nebunești”. Pentru a vedea totul în detaliu, actrița a îndemnat oamenii să caute un televizor cât mai mare, poate ”cel mai mare”.

Un alt detaliu oferit de Emilia Clarke a fost că ultimul episod, cel cu numărul șase, numit ”The Long Night”, a fost filmat timp de 55 de nopți. „Ceea ce aţi văzut a fost într-adevăr ceea ce a fost când am filmat. Au fost sânge şi noroi şi oameni furioşi ţipând. Şi în culise erau sânge şi noroi. A fost uimitor că nu am omorât pe nimeni. A fost extraordinar”, a povestit actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×