Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/05/2019, 15:17
Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune” GALERIE FOTO
Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones(GOT), serialul fenomen care a avut o audiență cât aproape toată populația României, a făcut un anunț despre următoarele episoade. Debutul sezonului 8, ultimul din serie, a fost urmărit de 16,9 milioane de telespectatori.

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, a făcut un anunț despre următoarele episoade

Primul episod, numit ”Winterfell”, a adunat milioane de ochi în fața micilor ecrane, iar Emilia Clarke îndeamnă oamenii să stea aproape, căci producătorii scot artileria grea în următoarele episoade din serie. Interpreta personajului Daenerys Targaryen a povestit că viitoarele părți ale ultimei serii vor fi ”chiar mai lungi” decât episodul recent difuzat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A treia parte a ultimului sezon al serialului a impresionat, căci majoritatea personajelor importante au fost agrenate într-o luptă sângeroasă ce s-a desfășurat aproape pe toată durata episodului. Clarke a trnasmis fanilor GOT că următoarele episoade vor aduce și mai multă acțiune și tensiune. Invitată în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live”, a declarat a descris următoarele lupte, întâmplări și iubiri din episoadele viitoare ”vor fi nebune”.

Emilia Clarke, interpreta lui Daenerys din Game of Thrones, anunț despre următoarele episoade: “Vor fi nebune”
Pentru a vedea totul în detaliu, actrița a îndemnat oamenii să caute un televizor cât mai mare

”Căutaţi cel mai mare TV”, a îndemnat actrița

Episodul cinci a fost descris astfel: „Episodul cinci este mai mare”, iar ”patru, cinci și șase sunt toate nebunești”. Pentru a vedea totul în detaliu, actrița a îndemnat oamenii să caute un televizor cât mai mare, poate ”cel mai mare”.

Un alt detaliu oferit de Emilia Clarke a fost că ultimul episod, cel cu numărul șase, numit ”The Long Night”, a fost filmat timp de 55 de nopți. „Ceea ce aţi văzut a fost într-adevăr ceea ce a fost când am filmat. Au fost sânge şi noroi şi oameni furioşi ţipând. Şi în culise erau sânge şi noroi. A fost uimitor că nu am omorât pe nimeni. A fost extraordinar”, a povestit actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×