Celebrul căntăreț a murit după o luptă grea cu boala. Avea doar 56 de ani

Dan Stancu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 12:50
Celebrul căntăreț a murit după o luptă grea cu boala. Avea doar 56 de ani GALERIE FOTO
Celebrul căntăreț a murit după o luptă grea cu boala. Avea doar 56 de ani

Ranking Roger, vocalistul trupelor The English Beat și General Public a pierdut lupta cu cancerul. Britanicul de 56 de ani a murit după o grea suferință, marți, înconjurat de familie, potrivit site-ului billboard.com.

Ranking Roger avea cancer pulmonar și cerebral

Ranking Roger anunțase, la începutul anului, că are cancer la plămâni și la creier și, anterior, suferise și un atac cerebral. Recent, își terminase și autobiografia intitulată „I Just Can’t Stop It”, care urmează să fie publicată până la sfârșitul acestui an. Twitter-ul s-a umplut de mesaje de condoleanțe de la Billy Bragg, UB40 și The Selecter.

Ranking Roger și-a început cariera ca toboșar pentru Nam Nam Boys, după care s-a alăturat trupei The Beat (cunoscută ca The English Beat in North America), cu care a scos trei albume: I Just Can’t Stop It (în 1980) Wha’ppen? (în 1981) și Special Beat Service (în 1982). După desființarea trupei, Ranking Roger a format General Public, cu membri ai trupelor Dexys Midnight Runners and The Specials.

Ranking Roger a pierdut lupta cu cancerul. Cântărețul s-a stins din viață după luni de suferință
Ranking Roger a pierdut lupta cu cancerul. Cântărețul s-a stins din viață după luni de suferință

An negru în showbizul internațional

Decesul lui Ranking Roger vine la nici o lună după decesul liderului trupei Prodigy, Keith Flint, la doar 49 de ani. „Suntem șocați și extrem de triști să vă anunțăm că fratele și cel mai bun prieten al nostru, Keith Flint a încetat din viață. A fost un pioner și o adevărată legendă a muzicii. Cu toții îi vom simți lipsa” , au transmis, la începutul lunii, membrii trupei The Prodigy.

Keith Flint suferea de o depresie cumplită și avea și o problemă gravă cu drogurile. „M-am întors la cocaină, iarbă și la alcool mult. Lucrurile astea m-au schimbat mult”, spunea el, într-un pentru The Times în care a vorbit și despre sinucidere: „Ai nevoie de mult curaj să te sinucizi. Eu am fost un laș”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×