Cauzele morții lui Keith Flint, din trupa Prodigy. Era dependent de droguri și suferea de depresie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 15:26
Cauzele morții lui Keith Flint, din trupa Prodigy. Era dependent de droguri și suferea de depresie GALERIE FOTO
Care sunt cauzele decesului lui Keith Flint, din trupa Prodigy?

Keith Flint, cunoscutul artist din trupa Prodigy, a suferit de o depresie cumplită și avea și o problemă gravă cu drogurile.  Din păcate, cântărețul avea doar 49 de ani când s-a stins din viață. „M-am întors la cocaină, iarbă și la alcool mult. Lucrurile astea m-au schimbat mult”, a precizat artistul pentru The Times. Acesta a recunoscut în nenumărate rânduri că avea gânduri sinucigașe. „Ai nevoie de mult curaj să te sinucizi. Eu am fost un laș”, a mai mărturisit acesta. Iată care sunt cauzele morții artistului!

Care sunt cauzele decesului lui Keith Flint, din trupa Prodigy?

Vestea că Keith Flint s-a stins din viață la doar 49 de ani a adus extrem de multe mesaje de condoleanțe și regrete din partea fanilor săi și nu numai. Celebrul artist a fost găsit fără suflare în cursul zilei de luni, de echipa de medici și polițiști veniți la locuința sa din Essex. Din păcate, depresia și excesele viciilor sale i-au adus sfârșitul.

Trupa din care a făcut parte, Thee Prodigy, a lansat albumul cu numărul 7, după o pauză de 3 ani de zile. Titulul acestuia era „No Tourists”. Trupa a fost lansată în anul 1990, alături de albumul de debut „Experience”, din 1992. În continuare au fost albumele: „Music for the Jilted Generation” (1994), „The Fat of the Land” (1997), „Always Outnumbered, Never Outgunned” (2004), „Invaders Must Die” (2009) şi „The Day Is My Enemy” (2015).

Keith Flint: cauze deces
Keith Flint: cauze deces

Keith Flint, găsit fără sulfare luni, 4 martie!

Suntem șocați și extrem de triști să vă anunțăm că fratele și cel mai bun prieten al nostru, Keith Flint a încetat din viață. A fost un pioner și o adevărată legendă a muzicii. Cu toții îi vom simți lipsa” , au transmis membrii trupei The Prodigy. „Am fost chemați la adresă, luni dimineață, la ora 08:10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect” , a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Essex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×