Cele patru zodii pentru care urmează zile de coşmar până pe 20 noiembrie! Mercur le dă viaţa peste cap

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/11/2019, 17:29
Cele patru zodii pentru care urmează zile de coşmar până pe 20 noiembrie! Mercur le dă viaţa peste cap
Mai multe zodii sunt urmărite de ghinion în următoarele zile. Sursa foto: adevarul.ro

Următoarele zile vor aduce schimbări importante pentru toate semnele zodiacale, ca urmare a influenței planetei Mercur. Patru dintre acestea vor fi, însă, date complet peste cap, mai ales din punct de vedere sentimental.  Dacă te numeri printre ghinioniștii ultimei luni de toamnă calendaristică, FANATIK îți spune cum poți face în așa fel încât să eviți certurile cu partenerul de viață.

Scorpionii trebuie să fie atenți la discuțiile cu cei din jur

În cazul în care ești născut în zodia Scorpionului, ai mare grijă cu cine stai de vorbă în următoarea perioadă și, mai mult decât atât, ce subiecte abordezi. Chiar dacă ai obiceiul să adopți un ton superior și să dai sfaturi tuturor celor din jur, a doua jumătate a lunii noiembrie nu este deloc benefică pentru un astfel de comportament. Relația cu persoana iubită nu traversează cea mai favorabilă perioadă, însă lucrurile se vor îmbunătăți în curând, dacă ai atitudinea potrivită. Încearcă să-i asculți cu mai multă atenție nemulțumirile și vei reuși să o împaci.

Dacă ești născut în zodia Vărsătorului, nu te așteaptă vești tocmai bune, în special pe 20 noiembrie, când ghinioanele par să se țină scai de tine, motiv pentru care tranzacțiile finaciare nu sunt absolut deloc recomandate. În plus, vizita unui prieten venit de departe se va dovedi destul de neplăcută, ceea ce face ca  această zi să pară din start sortită eșecului.

Capricornii și Peștii riscă să piardă sume importante de bani

Horoscopul ultimei luni de toamnă calendaristică îi avertizează și pe nativii din Capricorn, care sunt expuși riscului de a pierde sume importante de bani. Afacerile în care vrei să te implici ți-ar putea provoca dezamăgiri crunte, așa că ai mare grijă. În plus, relația cu persoana iubită trece la rândul ei prin momente dificile.

Pești, nici voi nu scăpați de probleme financiare în următoarea perioadă, pentru că aveți tendința de a sări în ajutorul unor persoane care încearcă să profite de bunele voastre intenții. Încercați să evaluați mai atent oamenii din jurul vostru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×