Horoscop zilnic miercuri, 6 noiembrie 2019. Scorpionii și Capricornii sunt puși pe harță

Dan Suta   
în Horoscop
05/11/2019, 14:47
Horoscop zilnic miercuri, 6 noiembrie 2019. Scorpionii și Capricornii sunt puși pe harță
Horoscop 6 noiembrie 2019. Sursa foto: click.ro

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de miercuri, 6 noiembrie 2019, Scorpionii și Capricornii vor fi puși pe scandal. Cei doi nativi se implică în tot felul de discuții care mai de care mai complicate, în speranța că ridicând tonul li se va da dreptate.

Horoscop 6 noiembrie pentru Berbec

Berbecii se pun în locul celorlalți și își dau seama că uneori au acționat cu cruzime, cu prea puțină înțelegere. Vor să se schimbe și încep să demonstreze asta cu mici gesturi, începând cu faptul că măcar îi ascultă pe interlocutori.

Taur

Taurii au parte de tot felul de stări contradictorii la mijlocul acestei săptămâni. Se vor concentra pe rezolvarea anumitor probleme, dar mereu va apărea ceva nou și asta îi poate debusola.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi perfectă din toate punctele de vedere. Dimineața va fi una plină de mesaje pozitive, iar după amiaza intră în posesia unor bunuri materiale sau bani.

Rac

Racii își deschid sufletul în fața unui prieten și sunt extrem de bucuroși că există cineva care îi ascultă și le dau sfaturile potrivite.

Leu

Leii se află în fața unor decizii complicate de luat. Sunt extrem de binevoitori, însă buna lor intenție nu e privită de cine trebuie, fapt pentru care li se pun bețe în roate.

Horoscop 6 noiembrie pentru Fecioară

Fecioarele  sunt extrem de curajoase și fac tot posibilul să definitiveze anumite proiecte care le dădeau bătăi de cap până recent. E o zi de rezolvat probleme.

Balanță

Balanțele nu vor fi tocmai în apele lor. Vor porni la drum cu multe planuri, însă nu vor ști să se organizeze cum trebuie.

Scorpion

Scorpionii sunt puși pe harță. Intră mereu în contradicție cu cei din jur și nu sunt foarte mulțumiți de felul în care sunt tratați.

Horoscop 6 noiembrie pentru Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi bună, o zi în care vor pune accentul pe comunicare, pe treburi casnice și pe tot ce înseamnă familie.

Capricorn

Și Capricornii se trezesc cu fața la cearșaf. Vor fi extrem de recalcitranți de dimineață până seara, așa că ar fi bine să îi eviți, mai ales la nervi.

Vărsător

Vărsătorii recunosc o serie de greșeli pe care le-au făcut și promit îndreptare. Vor avea parte de critici, însă aceste critici îi vor ajuta să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Pești

Peștii se gândesc serios să abandoneze anumite proiecte pentru că vor să facă altceva. Va fi o schimbare de macaz pentru ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×