Ploaia de meteori Tauridele va atinge vizibilitatea maximă la noapte. Zodiile de aer și de pământ sunt influențate pozitiv

Dan Suta   
în Horoscop
05/11/2019, 11:08
Ploaia de meteori Tauridele va atinge vizibilitatea maximă la noapte. Zodiile de aer și de pământ sunt influențate pozitiv
Tauridele vor atinge vizibilitatea maximă în această noapte. Sursa foto: wset.com

Ploaia de meteori Tauridele va atinge vizibilitatea maximă în această noapte, iar fenomenul va putea fi văzut din mai multe părți ale planetei, inclusiv de la noi, cu condiția să fie cerul senin. Această ”ploaie de stele” (n.r.: impropriu spus stele deoarece e vorba despre bucăți desprinse de meteoriți, luminate de Soare pe bolta cerească) a început în luna septembrie iar în noaptea de 5 noiembrie va fi cea mai activă.

Tauridele își vor pune amprenta asupra anumitor zodii

Practic, vor fi vizibili în jur de 10 meteori pe oră. Acest fenomen va afecta toate zodiile, în special nativii de aer și de pământ. Așadar, fenomenul le va da un imbold, o energie aparte Taurilor, Capricornilor, Fecioarelor, Balanțelor, Gemenilor și Vărsătorilor. Practic, jumătate din zodii vor avea parte de o reenergizare, de o trezire spirituală, de tot felul de senzații și vibrații pe care rar le întâlnesc.

Cât despre ceilalți nativi, această ploaie de meteori nu își va pune mult amprenta asupra lor, cu mici excepții. Leii se pot confrunta cu insomnii, pot fi ușor debusolați, confuzi, extrem de nepregătiți și destul de agitați. Cât despre Pești, aceștia vor fi ceva mai liniștiți. Ploaia de meteori le va aduce niscaiva armonie și pace în suflet. Racii și Scorpionii nu vor fi afectați în niciun fel de această ploaie de meteori, nici pozitiv, nici negativ.

Berbecii au nevoie de ordine, de o mai bună organizare, iar Tauridele îi ajută în acest sens

Săgetătorii, în schimb, pot deveni extrem de impetuoși, dar mai bine ancorați în realitate și mai activi de mâine dimineață. Cam acesta e efectul Tauridelor pentru ei. Berbecii vor încerca să facă ordine. Tauridele îi vor ajuta să se organizeze mai bine, mai ales că în ultima vreme se lovesc de tot felul de obstacole cauzate de haosul din mintea și jurul lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×