Horoscop zilnic marți, 8 octombrie 2019. Vărsătorii se pun singuri în pericol

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
07/10/2019, 13:36
Horoscop zilnic marți, 8 octombrie 2019. Vărsătorii se pun singuri în pericol
Horoscop 8 octombrie 2019. Sursa foto: motionarray.com

Conform celui mai nou horoscop, cel de marți, 8 octombrie 2019, Vărsătorii se vor pune singuri în pericol. Au talentul de a se arunca în gura lupului fără ca nimeni să îi provoace, iar din această cauză au ceva de tras.

Horoscop 8 octombrie pentru Berbec

Berbecii continuă să se implice în tot felul de activități în afara locului de muncă și asta îi va ajuta foarte mult să privească viața din alte perspective. Vor avea parte de tot felul de surprize plăcute din partea prietenilor.

Taur

Taurii au parte de o zi de marți obișnuită. Se vor axa mai degrabă pe sectorul comunicării și vor deveni parcă mai sociabili ca niciodată.

Horoscop 8 octombrie pentru Gemeni

Gemenii țin morțiș să demonstreze că au dreptate în anumite dialoguri pe care le poartă cu amicii. Vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai complicate din punct de vedere relațional.

horoscop 8 octombrie 2019
Nativii Pești au parte de o zi plină de probleme și neplăceri. Sursa foto: women.com

Rac

Racii devin mai conștienți de greșelile pe care le fac și reușesc să devină un exemplu pentru cei din jur. Sunt tot mai fiabili pentru cei din jur.

Leu

Leii devin extrem de optimiști, chiar dacă nu au cine știe ce motive. Sunt gata să finalizeze tot felul de proiecte ori mici activități de care au ținut morțiș.

Fecioară

Fecioarele sunt pregătite pentru o nouă etapă în viața lor. Primesc vești importante de la o persoană sus pusă. Sunt capabili de metamorfozare și fac față unor situații destul de interesante din punct de vedere carieristic.

Horoscop 8 octombrie pentru Balanță

Balanțele nu sunt foarte liniștite pentru că sunt mereu în contratimp. Este o zi în care sunt puse să facă tot soiul de alegeri, iar uneori nici măcar nu au suficient timp să se documenteze asupra anumitor chestiuni.

Scorpion

Scorpionii sunt implicați fără voia lor în tot felul de conflicte în fața cărora nu știu cum să reacționeze. Nu e cea mai fericită zi a lor.

Săgetător

Săgetătorii fac pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Devin destul de versați și își urmăresc interesul mai mult ca oricând.

Capricorn

Capricornii rup anumite legături toxice pe care le aveau cu persoane ce nu le-au adus multe beneficii. Au ajuns și ei la concluzia că trebuie să stea departe de anumiți indivizi.

Horoscop 8 octombrie pentru Vărsător

Vărsătorii se pun singuri în pericol sau, vorba românului, se leagă la cap chiar dacă nu îi doare.  Nu au parte de o zi tocmai ușoară.

Pești

Peștii nu se simt tocmai în apele lor și apelează la sfaturile celor apropiați pentru a ieși din impas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×