Cele mai sexy poze de pe Instagram ale Biancăi Drăgușanu

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 12:49
Cele mai sexy poze de pe Instagram ale Biancăi Drăgușanu GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu le arată fanilor numai poze sexy în mediul online

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete authtone, și datorită pozelor sexy care face ca imaginația bărbaților să zboare. Aceasta se află în vizorul presei indiferent de ce ar face.

Pozele pe care le postează pe rețelele de socializare îi fac pe cei care nu o cunosc să se mire de trupul său perfect sculptat și de imaginea sa pusă mereu la punct. Blondina ar putea face pe orice femeie geloasă pe vestimentațiile scumpe pe care le poartă.

Bianca Drăgușanu, sexy în mediul online

Bianca Drăgușanu nu se sfiește să-și arate trupul în costume minuscule de baie pe rețelele de socializare. Fanii fostei prezentatoare de televiziune sunt bucuroși pentru imaginile împărtășite, fapt ce înrosește butonul de apreciere. Comentariile în urma pozelor senzuale postate de blondină sunt pe măsura înălțimii sale.

Creatoarea are o dietă destul de strictă și e mereu atentă la orele de sport și alimentație. Se pare că secretul siluetei de viespe este bazat pe consumul fructelor și multe restricții. „Buna dimi, eu cu fructe incep dimineata, voi?”, a scris Bianca în dreptul unei poze cu micul dejun. Aceasta a fost destul de atentă la vorbele nutriționistului, astfel știe că fructele se mănâncă pe stomacul gol sau cu 3 ore înainte sau după masă.

“Imi cunosc trupul si stiu cum functioneaza. Cred ca ai nevoie de multa ambitie. Cele mai multe kg le-am slabit acum cativa ani, in ianuarie, 11 kg… de dor. Mi-a daunat intr-un anume fel, o luna n-am mancat nimic, am avut probleme cu stomacul, ajungeam pe perfuzii la spital. Cel mai bine slabesti cu un regim echilibrat, salate, piept de pui si foarte mult sport”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu în urma dietei drastice pe care a ținut-o în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×