Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine’s Day

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 11:37
Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine’s Day GALERIE FOTO
Cele mai neinspirate cadouri pe care le poți face de Valentine's Day

În data de 14 februarie, în fiecare an, se celebrează iubirea cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Numită și Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este o zi cu o semnificație culturală, religioasă și, de câțiva ani încoace, comercială, care se sărbătorește în multe regiuni.

Pentru unii este o zi ca oricare alta, susținând că iubirea se manifestă în fiecare clipă, iar pentru alții este o zi în care își amintesc de dragoste și acordă mai multă atenție partenerului de viață. Și, cum nu poți veni cu mâna goală la iubită sau iubit, depui efort să cumperi ceva cât mai frumos.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine’s Day

Însă, de multe ori, de panică, poți cumpăra cadouri de-a dreptul neinspirate, care pot da senzația partenerului că nu ai depus îndeajuns efort în a te gândi la un dar sau că ești un om fără imaginație. Așadar, iată câteva cadouri pe care să nu le cumperi.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine's Day
Șosetele sunt pe departe un cadou neinspirat pentru Ziua Îndrăgostiților

Șosete

Șosete cu inimiore ori cu desene amuzante ar putea fi drăguțe, dar nu pentru toată lumea, în special pentru iubitul tău. E indicat să eviți asemenea daruri, căci poți da semne că ceva nu este în regulă.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine's Day
Nu este un cadou potrivit pentru un bărbat

Jucării de pluș

E clar că femeile adoră ursuleții de pluș, dar bărbații nu sunt tocmai un fan. Un astfel de dar este potrivit mai mult pentru femei, așa că sigur nu va fi apreciat de un bărbat.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine's Day
Cadoul acesta ar putea strica Valentine’s Day

Aspirator și obiecte de uz casnic

Nu contează dacă este ultimul model și nici măcar dacă era nevoie de el în casă. Orice ar fi, dacă vii în fața partenerei cu oale, tigăi, cărți de bucate și alte ustensile de gătit, vei da greș, căci femeia ia darul drept un semn care reprezintă că nu se pricepe la ce faci ori că nu face îndeajuns activități casnice.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine's Day
Cadoul acesta este mai neinspirat decât cel cu șosetele

Instrumente pentru slăbit

Darul cu care trebuia să se înceapă lista este unul de-a dreptul neinspirat. Dacă îi dăruiști obiecte de uz casnic ai scăpa mai repede de reproșuri decât dacă i-ai cumpăra un aparat pentru slăbit. Cadoul sugerează direct că trebuie să slăbească, ceea ce nu va fi văzut deloc cu ochi buni.

Cele mai neinspirate cadouri pe care le-au primit îndrăgostiții de Valentine's Day
Un asemenea cadou este o idee bună pentru unii, însă pentru alții este o dovadă de dezinteres

Bani

Chiar dacă legenda spune că femeile devorează banii, mai ales într-o zi specială în care se pot răsfăța, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, să oferi bani drept cadou nu este o idee chiar bună. Desigur, unele ar prefera asta, în detrimentul unui cadou neinspirat, un pulover mare sau șosete, însă altele s-ar putea gândi că ești un om neinspirat, care nu a vrut să depună pic de efort în a se gândi la ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×