Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
29/12/2018, 20:32
Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion GALERIE FOTO
Urari inedite pentru revelion 2019

A devenit de mult un obicei printre români ca de sărbători să îşi trimită cele mai haioase mesaje. Pentru a trimite de Revelion cel mai ineit mesaj familiei sau prietenilor, consultă lista de mai jos, şi vezi cum îţi poţi amuza apropiaţii de Anul Nou prin SMS-uri.

“Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”, “Previziuni meteo de revelion 2019: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou

“Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2019!”, “Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”, “Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!.”,

“In contul tău nr. 2019 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2018!”, ”Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2019”

”E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!”, “Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!” acestea sunt doar câteva dintre mesajele inedite pe care le poţi trimite la trecerea dintre ani celor dragi ţie.

Care sunt cele mai inedite Mesaje de Anul Nou
Care sunt cele mai inedite Mesaje de Anul Nou

Şi pe reţelele de socializare se trimit acum mesaje, iar cele mai amuzante dintre ele ajung să fie vrale şi distribuite în întreaga ţară. Cea mai abordată temă a fost de departe, cea a autoironiei sau haz de necaz. Şi de Crăciun s-au trimis mesaje în aceeaşi notă:

„Dragă Moş Crăciun, începând de anul viitor mi-am propus să fiu o persoană modernă si să renunţ la cash. Aşa că te rog să-mi aduci în dar un card, cu fonduri nelimitate. Îţi mulţumesc şi te pup! Crăciun fericit!”

„Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×