Cele mai ghinioniste zodii în luna mai 2020. Trei retrogradări și trei schimbări de semn

Stefania Băcanu   
în Horoscop
23/04/2020, 19:53
Cele mai ghinioniste zodii în luna mai 2020. Trei retrogradări și trei schimbări de semn
Cele mai ghinioniste zodii in luna mai 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Ultima lună de primăvară este cea care aduce un final mai puțin fericit pentru unele dintre zodii. Cele trei retrogradări și cele trei schimbări de semn vor fi cu ghinion pentru nativii Gemeni, Scorpion, Leu și Pești.

Zodii ghinioniste în luna mai 2020: Gemeni, Scorpion, Leu și Pești

Pentru zodia Gemeni se anunță rost de tensiuni în raport cu superiorii, iar după 11 mai, negativismul le va aduce zile foarte tensionate și nu vor putea să duce la bun sfârșit proiectele pe care le-au început. După prima jumătate a lunii, le vor fi afectate relațiile personale, cu familia și prietenii. Își vor stăpâni cu greu starea tensionată, iar cei din jur îi vor taxa pentru fiecare vorbă spusă la nervi.

Scorpionii vor fi controlați de gelozie în relația cu partenerii de viață. Nu este o perioadă foarte bună pentru negocieri și colaborări, iar această tendință se va manifesta până la sfârșitul lunii. După data de 20 mai, vor comunica greu cu familia și vor apărea conflicte neașteptate. Sfatul astrelor este să nu dea curs tensiunilor.

Leii vor fi afectați financiar

Leii vor avea o lună grea din punct de vedere financiar. Cheltuielile de la începutul anului se vor resimți și le va fi greu să își găsească un echilibru. În cursul sau în preajma zilei de 20 mai, se manifestă temeri în privința proiectelor și a relațiilor implicate în aceste acțiuni. Nici sănătatea nu este foarte bună. Aveți grijă la alimentație și odihniți-vă mai mult.

Peștii vor avea parte de tensiuni în familie. Sunt discuții și probleme care au tot fost amânate și care necesită rezolvare. Nu te simți activ și te implici cu greu în proiectele pe care le-aui demarat la începutul anului. De asemenea, s-ar putea ca unele planuri de viitor sau de grup să nu se dezvolte așa cum te-ai așteptat. Nu lua însă decizii bruște și așteaptă soluții din exterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×