Horoscop zilnic: vineri, 24 aprilie 2020. Gemenii își vor deschide sufletul și vor spune, în sfârșit, ceea ce simt

Stefania Băcanu   
în Horoscop
23/04/2020, 19:07
Horoscop zilnic: vineri, 24 aprilie 2020. Gemenii își vor deschide sufletul și vor spune, în sfârșit, ceea ce simt
Horoscopul zilei, 12 mai 2020.

Horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie 2020, vine cu mari surprize pe plan amoros pentru Cpricorn și Gemeni, care își vor deschide, în sfârșit, sufletul. Mai mulți nativi ai zodiacului sunt favorizați și traversează o perioadă foarte bună. Cum este influențată fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru vineri, 24 aprilie, de la zodie la zodie

Berbec

Simţi că ziua se încheie cu un puternic sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ai primit cu drag de la ceilalţi a construit o adevărată zestre personală pe care te vei putea baza de acum înainte.

Taur

Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, dar sună foarte bine! Ar putea fi o mare bucurie, un motiv de fericire, sau o reuşită de proporţii. Transmite mai departe veştile bune care ajung la tine, ia legătura cu cei dragi de departe și fii mesagerul unor evenimente atât de frumoase.

Gemeni

O zi excelentă pentru nativii Gemeni. Astrele prevăd că se vor îndrăgosti iremediabil de o persoană pe care deja o cunosc de ceva timp. Își vor deschide sufletul și vor spune adevărul despre ceea ce simt.

Rac

Racii sunt sprijin pentru cei care au nevoie de ajutor, în perioada curentă. Vor fi mai optimiști decât sunt în general și vor fi primii atunci când se ivește ocazia să ajute. Puțin mai multă atenție la sănătate.

Leu

Eşti pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioadă de criză. Continuă ce ai început, eşti aproape de vindecare!

Fecioară

Fecioarele au parte de momente unice, pentru că vor putea să își împărtășească cele mai mari planuri unui prieten sau apropiat. Cealaltă persoană va fi foarte încântată de modul în care nativii privesc viața.

Balanță

Ai ocazia de a sta în compania unei persoane care îţi inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecţiune! Îţi este net superior şi onoarea de a-i sta alături e în beneficiul tău, primeşti de la el informaţii valoroase, sfaturi utile, deci ţine-le minte, pentru că le vei folosi cândva.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să lase garda jos dacă vor să câștige. Va fi în interesul lor, pentru că astfel se vor putea și distra. Vor putea vedea lucrurile într-o lumină cu totul nouă, ceea ce îi va face și mai optimiști.

Săgetător

Nu poţi să nu arunci o privire în stânga şi-n dreapta şi să observi aspectul fizic al celor din jur, şi, prin comparaţie cu ei, te simți complexat. Astrele recomandă o cură de slăbire, dacă e nevoie, sau un program serios de sport de remodelare corporală.

Capricorn

Pe plan amoros, capricornii vor descoperi că au parte de noi oportunități, dar și de pericole ce îi pândesc la tot pasul. Dacă se vor arunca cu prea mult entuziasm în noi legături de iubire, deși sunt implicați deja într-o poveste de iubire, ar putea avea intra în necazuri.

Vărsător

Dacă o persoană îi roagă să îi ajute cu o problemă foarte delicată vor exista doar două soluții pe care nativii Vărsător le pot pune în practică. Fie aleg să se implice total în problema celuilalt, fie aleg o cale de mijloc pentru a nu suporta și ei consecințele.

Pești

Peștii dau dovadă de mai multă maturitate când își exprimă sentimentele. De aceea vor putea socoti mai atent deciziile pe care le iau în perioada de față. Este o atitudine foarte bună dacă vor dori să facă pași mai mari într-o relație pe care deja o au.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×