Cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day 2020 pentru ea. Idei originale cu care îți vei surprinde total iubita

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 11:49
Cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day 2020 pentru ea. Idei originale cu care îți vei surprinde total iubita
Ce cadouri inedite își doresc femeile de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: pixabay.com

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar frenezia cadourilor a început deja. Cuplurile care doresc pe 14 februarie să-și uimească partenerul de viață aleg tot mai des să renunțe la cadourile clasice, în favoarea celor inedite sau personalizate. 

Cadouri de Valentine’s Day cu care îți vei surprinde iubita

Ziua Îndrăgostiților este un prilej de a-ți arăta iubirea pentru partenerul de viață și cum femeile adoră să primească cadouri, bărbații se chinuie să găsească unul inedit și surprinzător. Buchetele de flori, cutiile de ciocolată sau ursuleții de pluș sunt deja clasice, însă sunt și cupluri care doresc cadouri mai sofisticate.

Se știe că gusturile nu se discută, așa se face că unele doamne doresc cadouri practice și folositoare, în timp ce altele sunt mai romantice și preferă să fie impresionate. Bărbați, înarmați-vă cu nervi de oțel și dați iama în magazine pentru a achiziționa cadoul perfect pentru partenera de viață!

Ce-și doresc femeile de Ziua Îndrăgostiților

Tot mai multe femei preferă să știe că bărbatul de lângă ele le cunoaște gusturile așa că așteaptă să primească parfumurile preferate, bijuterii sau accesorii. Chiar dacă aceste cadouri pot părea banale la prima vedere, dacă știi ce-i place partenerei de viață, nu vei da greș.

Orice femeie apreciază gențile, indiferent de ocazie. Se știe că damele nu au niciodată îndeajuns de multe poșete. Un accesoriu foarte important pe care îl poți oferi în dar de Ziua Îndrăgostiților sunt ceasurile delicate sau rafinate, în funcție de gusturile partenerei.

Cel mai surprinzător cadou de Ziua Îndrăgostiților ar putea fi o vacanță în orașul îndrăgostiților, Paris. Dacă știi că iubitei tale îi place un oraș anume și nu a ajuns acolo până acum, fă-i o surpriză și nu vei regreta absolut deloc. Trebuie doar să cumperi biletele.

Printre cadourile inedite pe care le poți oferi cadou se mai numără obiectele personalizate: căni, agende, obiecte de decor sau albume foto. Cadourile handmade sunt foarte apreciate de multă lume trebuie doar să-ți pui la bătaie imaginația și creativitatea. Spre exemplu, poți scrie bilețele de dragoste în care să fie adaugi motivele pentru care o iubești și să le ascunzi prin locuință.

Poate unul dintre cele mai frumoase cadouri de Ziua Îndrăgosiților rămâne cina romantică și timpul petrecut alături de persoana iubită. Dacă nu ai posibilitatea unei ieșiri în oraș creează cadrul perfect acasă sau pur și simplu vizionează un film de dragoste împreună cu partenera chiar dacă nu ești mare fan.

Orice ai alege să faci pe 14 februarie gândește-te că nu cadourile sunt importante, ci timpul de calitate petrecut în compania jumătății tale. Ziua Îndrăgostiților nu este neapărat o zi de împărțit cadouri, ci mai degrabă de iubire, armonie și fericire.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×