Cele mai false zodii în iubire. Cele trei native care își mint partenerul în față

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
30/09/2019, 19:20
Cele mai false zodii în iubire. Cele trei native care își mint partenerul în față
Care sunt cele trei zodii care mint în relație. Sursa foto: avantaje.ro

Dragostea este cel mai frumos sentiment. Toți alergăm după iubire, dar sunt și câteva zodii care atunci când și-au întâlnit sufletul pereche nu știu că aprecieze ce au. Toate relațiile sunt lapte și miere la început, dar nu uita că nu trăiești într-un film romantic. Trei zodii știu să mintă cu nerușinare și acest lucru poate strica o relație.

Care sunt cele trei zodii care mint în relație

Unele zodii au două fețe. Citește în rândurile de mai jos care sunt cele trei native care mint în relație. Ferește-te de zodiile care poartă o mască în timpul relației. Nativii născuți în zodia pești, gemeni și săgetător sunt persoane care trădează foarte ușor și lângă care nu vei petrece prea mult timp.

Gemeni

Nativii născuți în zodia gemeni sunt cea mai profitori din întregul zodiac. Într-o relație mint frumos și au darul de a duce omul cu zăhărelul. În momentul în care sunt sigure pe relație încep să-și scoată unghiile și vei afla că femeile gemeni sunt lipsite de afecțiune, compasiune și sentimente. Acest semn zodiacal iubește confortul material și va dori să aibă în dreapta sa o persoană influentă care să-i satisfacă toate poftele.

Săgetător

Semnul zodiacal săgetător nu simte nevoia să spună „Te iubesc!”. Femeia săgetător consideră că dragostea este un sentiment ciudat. Aceast nativ preferă mai degrabă să nu întâlnească iubirea pentru că îl sperie. Iubește atracția fizică și flirturile, dar mai departe nu se aruncă. Preferă să se joace în relație și să treacă mai departe de fiecare dacă când devine serioasă.

Pești, gemeni și vărsător-cele 3 zodii mincinoase
Află în rândurile de mai jos care sunt zodiile care mint în relație. Sursa foto: alexandernikolaevichbiryukov.ru

Pești

Despre nativii născuți în zodia pești se spune că sunt persoane alunecoase care nu știu să iubească sau să ofere afecțiune. Peștii stau într-o relație doar de dragul de a fii cu cineva. Urăsc singurătatea de aceea sunt tot timpul într-o relație. Promit câte în lună și în stele, dar când vine vorba de fapte… lasă de dorit. Peștele se joacă cu cuvintele, dar să nu crezi tot ce spune! Nu au prea multă iubire de oferit pentru că preferă să se iubească doar pe sine.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×