Cele mai amuzante video-uri cu Benny Hill, la 27 de ani de la moartea sa

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/04/2019, 20:37
Cele mai amuzante video-uri cu Benny Hill, la 27 de ani de la moartea sa
Benny Hill, unul dintre cei mai maria ctori de comedie din toate timpurile

20 aprilie este o zi foarte importantă pentru toți iubitorii comediei de cea mai bună calitate. Astăzi ne amintim de una dintre cele mai reprezentative figuri ale umorului britanic și nu numai. Este vorba despre nimeni-altul decât Benny Hill. Au trecut 27 de ani de când marele actor, regizor și scenarist a plecat dintre noi. Se întâmpla în 1992, pe când avea 68 de ani.

27 de ani de la moartea marelui actor de comedie Benny Hill

Benny Hill a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie ai tuturor timpurilor. Vreme de aproape 40 de ani,  s-a bucurat de un succes remarcabil, cu celebrul serial de comedie „The Benny Hill Show”, în care prezenta diverse sketch-uri, deocheate de cele mai multe ori, dar care făceau deliciul publicul.

Fie că vorbim despre imaginea bătrânelului afemeiat care se simțea atras de orice prezență feminină îi ieșea în cale, sau în orice ipostază l-ai fi văzut, era imposibil ca stilul inconfundabil al lui Benny Hill să nu-ți provoace hohote de râs.

Au trecut 27 de ani de la moartea lui Benny Hill, însă actorul continuă să se bucure de succes
Au trecut 27 de ani de la moartea lui Benny Hill, însă actorul continuă să se bucure de succes

Totul despre Benny Hill

Alfred Hawthorn Hill, pe numele său real, s-a născut la 21 ianuarie 1924, în Southampton, oraș din sudul Angliei. Tatăl său, Alfred Hill, proprietarul unui   mic magazin  și bunicul său, Henry Hill, au fost clovni de circ, așa că nu este de mirare că Benny s-a îndrăgostit iremediabil de lumea artistică, în care de altfel avea să scrie o adevărată pagină de istorie.

A absolvit Bournemouth School, lucrând  ca lăptar, paznic, muncitor la poduri, șofer și toboşar. Practic, a făcut totul pentru a-și câștiga existența. Interesul pentru teatrul burlesc, pasiune moștenită de la bunicul său, a apărut încă din adolescență.

Debutul în lumea artistică s-a produs într-un show ce a avut loc într-un club de striptease, Benny participând în așa-numitele „spectacole de varietăţi” desfășurate în câteva cluburi mici şi obscure.Intuind că talentul său îl îndreptățește să aspire la roluri mai importante, Benny se înscrie la preselecţia pentru un rol la un teatru din Londra, o adevărată rampă de lansare pentru tinerii talentaţi, însă  nu reușește să obțină rolul respectiv. A urmat o altă preselecţie, de data aceasta pentru un rol foarte mic într-un teatru de amatori, încercare care avea să fie încununată de succes.

Cele mai frumoase și amuzante momente cu Benny Hill

În 1955, a fost lansat celebrul serial de comedie „The Benny Hill Show”, care avea să se bucure de succes pentru o perioadă îndelungată. Timp de 40 de ani, carismaticul actor de comedie a stârnit numeroase hohote de râs, datorită sketch-urilor sale, în care umorul cântat se împletea perfect cu momente de mimă ce făceau deliciul publicului.

 

Acesta este doar unul dintre momentele cu care Benny Hill a reușit să cucerească publicul din întreaga lume, de-a lungul impresionantei sale cariere. Clipurile sale continuă să fie urmărite cu aceeași plăcere și astăzi, atât de nostalgicii care își doresc să revadă momentele ce le-au făcut tinerețea mai frumoasă, cât de generația tânără, dornică să descopere una dintre cele mai importante figuri ale umorului mondial.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×