Cele două victime din accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu, înmormântate la Pitești

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 12:40
Cele două victime din accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu, înmormântate la Pitești GALERIE FOTO
Soții Pristavu au murit în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu. Sursa foto: sursata.ro

Cele două victime din accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu au fost înmormântate la Pitești.  Vă readucem aminte că cei doi soți și-au pierdut viața într-un eveniment rutier destul de controversat.

Cele două victime din accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu, înmormântate la Pitești

Accidentul a avut loc a doua zi de Crăciun și l-a avut ca protagonist și pe fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu. Acum, ceremonia religioasă s-a desfășurat la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Trivale.

Soții Haralambie și Elisabeta Pristavu au fost înhumați în Cimitirul “Sfântul Gheorghe”, potrivit rudelor. Pe 26 decembrie, fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu a fost implicat într-un grav accident produs în satul Zamfirești, comuna argeșeană Cotmeana.

Accident controversat

Conform primelor informații, Chițoiu era singur în mașină. Acesta s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus și în care se aflau un bărbat și două femei. Din păcate, doi oameni din această mașină și-au pierdut viața.

“Colegii mei au găsit o persoană încarcerată, un bărbat de 82 de ani. Acesta a fost extras și pregat echipajului SMURD de terapie intensivă în stop cardio respirator.

I s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns, a fost declarat decedat”, a declarat, după accident, Ionuț Tunaru, ISU Argeș.

Ulterior, soția șoferului a decedat în sala de operație, din cauza rănilor suferite. „Vorbim de o pătrundere pe contrasens, însă pentru a stabili cu exactitate împrejurările și mecanismul acestuia, va fi nevoie de efectuarea unei expertize în cauză.

Nu se poate stabili din primele măsurători cine a pătruns pe contrasens”, a mai spus atunci agentul șef Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Întregul accident a creat suspiciuni că ar putea fi mușamalizat, după ce in primele cercetări, anchetatorii au luat în calcul ipoteza potrivit căreia lui Haralambie Pristavu i s-a făcut rău la volan și a pătruns pe contrasens.

La fața locului, au descoperit urme de frânare care au provenit de la ambele mașini. Între timp, și după filmările care au apărut pe net, autoritățile au susținut că cel care s-a aflat pe contrasens a fost Chițoiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×