Tragedie în Onești! Pieton mort în urma unei coliziuni între două autoturisme

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 16:18
Tragedie în Onești! Pieton mort în urma unei coliziuni între două autoturisme GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut în orașul Onești. Sursa foto - hepta.ro

Tragedie în Onești acolo unde un pieton a murit după ce a fost lovit de un autoturism. Mașina care l-a lovit pe acesta a ricoşat în urma coliziunii cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc la începutul săptămânii.

Tragedie în Onești!

Tragedia s-a petrecut pe Calea Braşovului din municipiul Oneşti, conform purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

″În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat 5 victime conştiente şi o victimă decedată.

Pieton mort în urma unei coliziuni între două autoturisme

Este vorba de o femeie de circa 60 ani, pieton. Ambulanţa SMURD a preluat 2 persoane conştiente, un minor şi un adult”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj al ISU Bacău

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

”Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut chiar pe Calea Brașovului din Onești. Mai mulți martori ne-au spus ce s-a petrecut și s-a luat decizia ca la fața locului să ajungă cât mai repede utilajele de intervenție.

Printre acestea s-au aflat ambulanțe, dar și unități de tip SMURD. De asemenea, la locul evenimentului rutier au ajuns și un echipaj de descarcerare și mașini de pompieri.

Din păcate, în ciuda tuturor eforurilor depuse de medicii de pe ambulanțe, pietonul rănit nu a mai putut fi salvat și în cele din urmă s-a constata decesul”, au mai transmis reprezentanții ISU Bacău

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×