Cele 4 zodii care vor încheia anul 2019 la înălțime! Planetele se aliniază pentru ei și vor avea succes nebănuit

Mirela Apostol   
în Horoscop
16/12/2019, 10:23
Cele 4 zodii care vor încheia anul 2019 la înălțime! Planetele se aliniază pentru ei și vor avea succes nebănuit
Previziuni astrale pentru finalul anului 2019. Sursa foto: Ce spun astrele

Anul 2019 este pe cale să se încheie și unii nativi din horoscop vor fi avantajați de astre chiar când se așteptau mai puțin.

Cele 4 zodii care vor da lovitura pe final de an

Cele mai norocoase zodii ale finalului de an sunt puține, însă vor avea succes nebănuit în ultimele zile din 2019.

Taur

Pentru voi, Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur ți-ar putea oferi oportnități fantastice la muncă, iar acestea se vor vedea foarte bine și în plan financiar. Luna Nouă în Caoricorn de pe 26 decembrie aduce vești foarte bune pentru prietenul nostru Taur.

Atunci când vine vorba de dragoste, ei bine, să nu fiți surprinși atunci când vi se va declara dragostea. Anul acesta se va încheia într-o notă extrem de pozitivă pentru voi.

Fecioară

Vei fi încojurată de vibrații pozitive la finalul acestui an și vei păși în 2020 într-o formă excelentă. Jupiter a intrat în Capricorn pe 3 decembrie și această schimbare a adus cu sine stabilitate și succes, care se vor vedea în ultimele zile acestui an în proiectele personale pe care le veți întreprinde.

Toate aceste oportunități vor fi aduse în calea ta de Uranus și mai departe va depinde doar de tine ce vei alege să faci. Și în dragoste lucrurile vor lua o întorsătură favorabilă.

Scorpion

Scorpionii vor încheia anul 2019 într-o formă absolut fantastică după ce Jupiter, Marte și Mercur se vor asigura de acest lucru. Sfâșitul lui 2019 este momentul perfect pentru a arăta ce fel de om ești iar situația financiară este așteptată să se îmbunătățească la timp pentru sărbătorile de sfârșit de an. Și dragostea plutește în aer pentru Scorpioni.

Pești

Vei experimenta o perioadă de optimism complet la finalul acestui an 2019. Astrologii le transmit cu toată încrederea celor născuți în zodia pești să spună adio tristeții și să privească înainte către un viitor pozitiv, plin de promisiuni.

Mulțumită lui Jupiter și Uranus, norocul va fi de partea ta și vei avea încrederea necesară pentru a ajunge departe. Și la loculd e muncă au succes,a colo unde îi așteaptă o promovare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×