Jupiter intră în Capricorn pe 3 decembrie. Trei zodii vor avea noroc toată luna

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/11/2019, 16:57
Jupiter intră în Capricorn pe 3 decembrie. Trei zodii vor avea noroc toată luna
Planeta Jupiter le aduce zodiilor noroc. Citește care sunt cele 3 zodii influențate de astre. Sursa foto: thinglink.com

În astrologie fiecare planetă are propriile sale caracteristice. Jupiter este asociată cu norocul și le transmite celor 12 zodii influențe pozitive asociate cu planuri puse la punct, seriozitate și amabilitate. Norocul nu va pica din cer, ci zodiilor vor trebui să tragă din greu pentru a avea parte de succes. Jupiter intră în zodia Capricorn la începutul lunii decembrie și va staționa timp de 2 ani.

Jupiter este asociată cu norocul. Taurul va triumfa la capitolul dragoste

Jupiter va intra în zodia Capricorn pe 3 decembrie 2019 și va staționa acolo timp de doi ani. Intrând în zodia Capricorn semnele zodiacale vor primi din partea astrelor noroc, impulsuri și influențe pozitive. Cele mai norocoase zodii care vor fi sub influența lui Jupiter sunt Taurul, Fecioara și Capricornul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Jupiter le transmite nativilor născuți în zodia Taur noroc în dragoste. Influențele pozitive se vor corela cu cele ale lui Saturn și nativii se vor elibera de tot ghinionul care i-a urmărit în ultima perioadă. De acum înainte totul se va rezuma la capitolul iubire și vei avea parte de un drum luminos alături de persoana iubită. Nativii care încă nu și-au întâlnit jumătatea au toate șansele să fie loviți de săgeata lui Cupidon spre finalul lunii noiembrie, în momentul în care Jupiter se va afla în conjuncție cu Venus (planeta dragostei, guvernatoarea zodiei).

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt cele mai norocoase din întregul horoscop

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară vor beneficia din plin de noroc din partea planetei Jupiter. Însă, vorbim despre noroc la bani care se vor vedea undeva pe la finalul anului, dar și în următorul. Se anunță succes pe toate planurile, dar cele mai importante realizări vor fi cele legate de domeniul financiar. Nu vei duce lipsă de finanțe, iar în ceea ce privește familia și rudele vei avea parte de împăcări și relații armonioase. Fecioara va beneficia de un sentiment de împlinire sufletească.

Capricorn

Jupiter le va aduce nativilor născuți în zodia Capricorn cea mai frumoasă perioadă din întreaga lor viață. Se anunță împliniri pe toate planurile, iar după eforturi imense, roadele muncii tale se vor vedea. Te vei bucura din plin de bani, avansări la locul de muncă și proiecte care îți vor deschide calea către îmbogățire. Cât despre iubire, relația de cuplu va deveni mult mai serioasă și mai puternică și nimic nu va amenința starea ta interioară. Vești bune și în planul sănătății de la planeta Jupiter.

 

 

 

 

 

Închide ×