Horoscop pe 7 ani. Uranus a ajuns în Constelația Taurului. Schimbări importante pentru fiecare zodie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/10/2019, 17:27
Horoscop pe 7 ani. Uranus a ajuns în Constelația Taurului. Schimbări importante pentru fiecare zodie
Horoscopul pe 7 ani

FANATIK vă aduce horoscopul pe 7 ani pentru fiecare zodie în parte. Multe dintre zodii vor evolua, vor face bani, dar altele trebuie să se pregătească pentru schimbări majore, care le va schimba viața.

Așa arată horoscopul pe 7 ani pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec își va face viața frumoasă. Va avea parte de câștiguri consistente, însă va fi implicat și în acțiuni caritabile. Banii pe care îi veți cheltui cu astfel de acțiuni se vor întoarce în buzunarele dumneavoastră înzecit!

Taur

Taurul va avea parte de schimbări majore în următorii șapte ani. Vor fi niște schimbări puternice, dar care vă va aduce bucuria în suflet. Trebuie să riscați puțin, însă veți avea succes pe toate planurile.

Horoscopul pe 7 ani
Horoscopul pe 7 ani

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte și ei de schimbări, la fel de benefice. Se vor hotărî să se schimbe și fizic, iar pentru acest lucru va fi nevoie de o ambiție sporită și multă putere de caracter.

Rac

Nativul Rac va cere mai mult, în următorii șapte ani. Va cre mai mult de la locul de muncă, de la persoana iubită, dar și de la sine. Și va primi mai mult, deoarece are nevoie mare și chiar merită.

Leu

Următorii șapte ani vor fi de poveste pentru nativul Leu. Cariera sa va orinde aripi și va deveni un nume greu în domeniul său de activitate. În același timp, va explora și domenii noi, unde ar putea face investiții serioase.

Fecioară

Nativul Fecioară începe să prindă mai mult curaj în propriile forțe. Nu se va mai sfii să își expună părerile și acest lucru îl va propulsa la locul de muncă, dar și printre prieteni. Va deveni un adevărat orator.

Balanță

Nativul Balanță va evolua foarte frumos în următorii șapte ani, atât din punct de vedere fizic, cât și sufletesc. Va fi mai sigur pe el, iar lucrurile frumoase nu vor întârzia să apară în viața nativului respectiv.

Scorpion

Nativul Scorpion va avea relații serioase. Va renunța să mai zboare din floare-n floare și va avea nevoie de stabilitate. Este posibil să aibă și mai mulți urmași, în această perioadă.

Săgetător

Nativul Săgetător poate avea probleme serioase, în următorii șapte ani, dacă nu are grijă la ce mănâncă. Un stil de viață nesănătos aduce de la sine probleme grave de sănătate.

Capricorn

Capricornul renunță la măștile pe care preferă să le poarte acum. Nu se va mai ascunde în spatele măștii indiferenței și se va implica activ în problemele care apar în sânul familiei, îți va ajuta prietenii și va fi sprijinul comunității în care trăiește.

Vărsător

Nativul Vărsător va acționa mai mult, în următorii șapte ani. Nu va mai calcula foarte mult timp, înainte de a face pasul decisiv. Așadar, va avea tendința să se arunce cu capul înainte în diferite priecte. Unele vor fi bune, altele mai puțin bune.

Pești

Nativul Pești va folosi niște tehnologii noi, care îi vor ușura mult munca și care acum par venite din alte lume. Vor face bani cum nu a făcut niciodată până acum, dar va avea și cheltuieli mari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×