Cele 3 zodii afectate de Luna Plină! Aceşti nativi resimt din plin schimbările

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 16:43
Cele 3 zodii afectate de Luna Plină! Aceşti nativi resimt din plin schimbările
Luna Plină influențează negativ trei dintre semnele zodiacale. Sursa foto: hepta.ro

Anul 2020 este unul marcant din punct de vedere astrologic, susțin specialiștii, care anunță că primul fenomen demn de luat în seamă va avea loc în noaptea de vineri, 10 ianuarie. Luna Plină își face din nou apariția și va avea o influență notabilă asupra tuturor semnelor zodiacale. Trei dintre acestea, însă, vor simți din plin efectele sale, pentru că îi așteaptă o serie de schimbări importante.

Săgetătorii și Balanțele vor fi afectate în mod special de Luna Plină

Prin urmare, nativii din zodia Săgetător vor avea parte de vești proaste în această perioadă, mai ales din cauza atitudinii impulsive. Luna Plină îi face să își piardă răbdarea și să izbucnească nervos la adresa tuturor celor din jur, de multe ori fără niciun motiv.

Nici Balanțele nu o duc mai bine când vine vorba despre evenimentul astral din această noapte. Chiar dacă în mod normal sunt calme și raționale, preferând să analizeze cu mare atenție toate datele problemei înainte de a lua o decizie importantă, iată de data asta își ies din fire. Cel mai tare le enervează senzația că nu există niciun loc în care ar putea merge pentru a se detașa de stresul din aceste zile.

Berbecii nu își pot controla emoțiile când au de-a face cu Luna Plină

La rândul lor, Berbecii își stăpânesc cu mare dificultate emoțiile de care au parte în momentul în care se produce o Luna Plină. Prin urmare, au tendința de a reacționa impulsiv și, mai presus de asta, devin paranoici, în special când vine vorba despre relația cu persoana iubită.

Specialiștii ne recomandă să evităm planurile de lungă durată, pentru că acestea riscă să fie sortite eșecului în următoarea perioadă. În plus, Luna Plină are efecte semnificative asupra relațiilor sociale, de aceea este indicat să intrăm în contact cu cât mai puține persoane, pentru a fi siguri că nu stârnim conflicte nedorite.

Luna Plină, din punct de vedere astrologic, este un fenomen care influențează în bine Spiritele Superioare și afectează Destinul Karmic (viitorul din această viață și toate viețile viitoare) la toate spiritele inferioare (certărețe, agresive, persoanele căsătorite din interes, care s-au cățărat pe șefi și s-au mai și căsătorit cu ei, să facă o carieră pe care o cred ei bună, politicienii care sug sângele poporului (indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta); cei care sar din pat în pat și au un trecut amoros dubios”, a explicat astrologul Mariana Cojocaru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×