Lună plină în Rac pe 10 ianuarie 2020. 3 zodii trec prin momente dificile din punct de vedere emoțional

Dan Suta   
în Horoscop
09/01/2020, 14:23
Lună plină în Rac pe 10 ianuarie 2020. 3 zodii trec prin momente dificile din punct de vedere emoțional
Lună Plină în Rac pe 10 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii anunță fenomenul de Lună Plină în Rac pe 10 ianuarie 2020, iar trei zodii vor avea parte de o serie de momente dificile din punct de vedere emoțional.

Lună Plină în Rac pe 10 ianuarie 2020: Cum vor fi afectate zodiile

Berbecii își cer drepturile pe fondul acestui fenomen astrologic. Primesc un puternic imbold și capătă mai mult curaj ca niciodată și pot avea câștig de cauză într-o speță serioasă.

Taurii vor avea parte și ei de câteva situații dificile pe plan emoțional, în sensul că unele lucruri nerezolvate din 2019 vor reveni asupra lor.

Leii și Fecioarele strălucesc

Gemenii vor fi și ei destul de debusolați în perioada următoare. Fenomenul de lună plină le provoacă agitație și insomnii.

Racii vor fi cei mai avantajați. Își vor da seama care sunt lucrurile importante de care trebuie să țină cont pentru a le fi bine și vor lua decizii potrivite.

Leii și Fecioarele vor fi în centrul atenției din punct de vedere profesional. Vor avea multe lucruri de câștigat în perioada următoare.

Balanțele nu vor fi în cea mai bună formă a lor, iar situația financiară poate avea de suferit din 10 ianuarie încolo.

Scorpionii s-ar putea să treacă printr-o despărțire dureroasă. Unele lucruri nu mai au aceeași valoare pentru ei în relație. Își dau seama că au trăit într-o minciună și vor să schimbe totul.

Săgetătorii trec peste micile înțepături din familie, iar cineva le va da dreptate într-un conflict ideologic. Luna Plină îi ajută pe planul comunicării.

Capricornii vor fi bine poziționați din punct de vedere astrologic mai ales în sectorul muncii.

Vărsătorii vor fi încurajați să schimbe lucrurile în familie, iar primul pas este o altă abordare când comunică decizii majore.

Peștii nu sunt nici ei tocmai bucuroși în perioada care vine. Apar niște datorii mai vechi de care nu mai au cum să fugă. Vine, așadar, un moment al decontului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×