Cei mai bogaţi 8 oameni de pe planetă conduc rable de tot râsul. Și în Rahova găsești mașini mai luxoase decât astea

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
18/11/2018, 16:58
Cei mai bogaţi 8 oameni de pe planetă conduc rable de tot râsul. Și în Rahova găsești mașini mai luxoase decât astea GALERIE FOTO
Cei mai bogaţi 8 oameni de pe planetă conduc rable de tot râsul. Fondatorul Facebook şi maşina sa de doar câteva mii de dolari

Este adevărat că te aştepţi ca cei mai bogaţi oameni din lume să se plimbe la volanul bolizilor de sute de mii de euro, să aibă case luxoase şi să se laude cu toate posesiile lor. Aşa se întâmplă în foarte multe cazuri, însă nu şi în ale lor. Cei mai bogaţi 8 oameni de pe planetă conduc rable de tot râsul.

De exemplu, milionari Mark Zuckerberg sau Steve Ballmer sunt printre cele mai modeste personalităţi cunoscute în întreaga lume. Câştigă miliarde în fiecare an, dar dacă te-ai întâlni cu ei în trafic nu te-ai gândi la aşa ceva.

Ce maşini conduc cei mai bogaţi 8 oameni de pe planetă

Cei opt milionari populari în întreaga lume care conduc maşini normale, de preţuri reduse, cum nu te-ai gândi vreodată, iar majoritatea românilor le-ar putea numi, fără să greşească, rable.

Mark Zuckerberg

Pentru cine nu ştie, fondatorul Facebook este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Te-ai aştepta să aibă o maşină luxoasă, extrem de scumpă. În schimb, Mark preferă să conducă o Honda Fit, care are un preţ de aproximativ 16.000 de dolari. Autoturismul este cunoscut drept unul dintre cele mai accesibile.

Steve Ballmer

Fostul şef de la Microsoft este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii. Cu o avere de peste 40 de miliarde de dolar, Ballmer ocupă locul 18 în topul celor mai înstărite personalităţi din lume. Şi totuşi, maşina pe care el o conduce este un Ford Fusion Hybrid în valoare de 31.000 de dolari.

Steve Ballmer alături de maşina sa
Steve Ballmer alături de maşina sa

Warren Buffet

Este unul dintre cei mai bogaţi oameni în viaţă şi, în acelaşi timp, cel mai de treabă om de afaceri din America. Este cunoscut drept un mare iubitor de fast food şi preferă să conducă el până la McDonald’s pentru a-şi achiziţiona sandvişul favorit. Conduce un Cadillac XTS, în valoare de 34.000 de dolari.

Steve Wozniak

Unul dintre fondatorii Apple, alături de Steve Jobs, conduce un Chevrolet Bolt EV, care este stimat la suma de 38.000 de dolari.

Ratan Tata

Este unul dintre cei mai iubiţi oameni de afaceri din India. Are o colecţie impresionantă de maşini, dar preferă să conducă o maşină ce aparţine propriei companii: Un Nexon SUV, în valoare de 62.300 de euro.

Mahindra Scorpio, condusă de unul dintre cei mai influenţi oameni din Ondia
Mahindra Scorpio, condusă de unul dintre cei mai influenţi oameni din Ondia

Narayana Murthy

Cunoscut drept tatăl IT-ului, Murthy este unul dintre industrialiştii de top ai Indiei de astăzi. Te-ai aştepta la el să aibă un vehicul luxos? Ei bine, el conduce un Mahindra Scorpio, una dintre cele mai comune maşini.

Nandan Nilekani

Fost CEO al firmei Infosys, un indian birocrat şi antreprenor, preferă să folosească o maşină în valoare de 14.000 de dolari, o Toyota Innova.

Anand Mahindra

Fondatorul Mahinda Group din India îşi conduce propriile maşini, preferând pentru plimbările zilnice o Mahindra TUV 300.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×