Cea mai crudă soacră din lume. Și-a sechestrat nora și a hrănit-o doar cu zahar și orez crud până a murit. Soțul victimei a fost complice

Raluca Ogaru    Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
31/03/2019, 16:30
Cea mai crudă soacră din lume. Și-a sechestrat nora și a hrănit-o doar cu zahar și orez crud până a murit. Soțul victimei a fost complice GALERIE FOTO
Cea mai crudă soacră din lume. Și-a sechestrat nora și a hrănit-o doar cu zahar și orez crud până a murit

O tânără de 27 de ani a murit după ce a fost sechestrată de soacră și de soț și infometată. În plus femeia a fost și torturată, au anunțat medicii care au făcut autopsia și s-au arătat îngroziți de cele întâmplate. Detaliile ajuns, la scurt timp, și în presă.

Cea mai crudă soacră din lume și-a înfometat nora

Totul s-a petrecut în India. Când a fost adusă la spital, tânăra Tushara, mamă a doi copii, mai cântărea doar 20 de kilograme. A murit la scurt timp și, după autopsie, au apărut și primele indicii în legătură cu cele întâmplate. Pe scurt, socrii și soțul femeii au sechestrat-o și înfometat-o o perioadă lungă de timp. Nu se știe cu exactitate cât a ținut supliciul, dar se știe că femeia a primit doar apă cu zahăr și orez crud.

Poliția a anunțat că tânăra era numai piele și os și pe corp avea încă urme de la bătăile administrate de soț și de socrii. Soțul, Chanthu Lal (în vârstă de 30 de ani), și mama lui Geetha (în vârstă de 55 de ani) au fost arestați și interogați. Anchetatorii au reușit să afle de la aceștia ce s-a întâmplat.

Soțu și soacra femeii au fost arestați.
Soțul și soacra femeii au fost arestați.

Practici oculte în familie

Potrivit investigatoriilor, femeia a fost victima unor practici oculte desfășurate în casă, departe de ochii vecinilor și a rudelor. În ultimii șase ani, părinților ei li s-a permis să o vadă o singură dată. „Habar n-aveam în ce stare e. Socrii nu ne-au lăsat sa o vizităm și erau foarte ostili în relația cu noi și cu celelalte rude”, a povestit fratele tinerei.

„Nu ne-au lăsat să o vedem nici măcar când a fost însărcinată. I-au permis să folosească un telefon mobil doar două luni, după care i l-au luat și ea nu ne-a mai putut contacta. Cu toate acestea, ne cereau bani și au continuat să îmi tortureze sora”, le-a mai spus fratele femeii jurnaliștilor din India.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×