Ce visa să facă Nicoleta Luciu după terminarea liceului. Fosta prezentatoare TV nu se gândea la celebritate

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/07/2022, 11:41
Ce visa să facă Nicoleta Luciu după terminarea liceului. Fosta prezentatoare TV nu se gândea la celebritate
Nicoleta Luciu, dezvăluire surpriză despre viața personală. Ce voia să facă după liceu. Sursa foto: Instagram.com

Nicoleta Luciu este cunoscută pentru proiectele din televiziune și pentru rolurile din filme, însă în copilărie avea cu totul alt vis. Vedeta a dezvăluit ce ar fi vrut să facă după încheierea liceului, perioadă în care a lucrat pentru Crucea Roșie.

Nicoleta Luciu, dezvăluire surpriză despre viața personală. Ce voia să facă după liceu

Nicoleta Luciu a făcut o dezvăluire surpriză despre viața personală. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a mărturisit că toată perioada liceului s-a gândit să se călugărească pentru că nu avea o viață tocmai plăcută acasă.

„La 18 ani îmi imaginam că o să fiu într-o mănăstire, călugăriță. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat, să devin călugăriță. Dar între timp am mai făcut niște job-uri pe lângă școală pentru că aveam nevoie de bani.

Nu aveam o viață chiar roz. Când am văzut că pot face bani ușor, muncind, mie nu mi se părea că era o muncă. Era o plăcere să mă duc să lucrez ca hostess, sampling, împărțeam tot felul de pliante pe la stopuri.

Îmi mai luam și câte o înjurătură că îi deranjam la geam, mai stăteam la câte o gură de metrou, stăteam în curent”, a povestit fosta prezentatoare TV în urmă cu ceva vreme, conform viva.ro.

Nicoleta Luciu, rolul unei călugărițe într-un serial

În cele din urmă, frumoasa brunetă a îmbrăcat haina monahală. Nu este vorba de viața de zi cu zi, ci pentru un rol interpretat în serialul Aniela, unde a jucat-o pe sora Matilda, o călugăriță retrasă la Mănăstire.

Tot în acea perioadă, Nicoleta Luciu avea să mărturisească că a vrut să acorde asistență medicală soldaților de pe frontul de război, dar ulterior drumul său a urmat un alt curs și a devenit persoană publică.

Mai târziu, în primul serial de epocă din România, fosta prezentatoare a renunțat la hainele monahale, ocazie cu care vedeta a putut să poarte rochii de epocă care i-au plăcut încă de la debutul serialului pe micile ecrane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×