Ce știu, de fapt, angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu ori unul de credit la ei?

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 17:14
Ce știu, de fapt, angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu ori unul de credit la ei? GALERIE FOTO
Ce știu angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu la ei. Sursa foto: rtv.net

Ce știu, de fapt, angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu la ei? Ei bine, cu toții am văzut reclame la televizor, unele mai inspirate, altele mai puțin inspirate, despre cum să-ți duci salariul la banca ING și ce beneficii ai dacă ai cardul de salariu la ING.

Ce știu, de fapt, angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu la ei?

Lupta de pe piața bancară este una acerbă pentru atragerea românilor care să-și primească salariul la una dintre băncile de pe piață. Motivul este unul lesne de înțeles. Comisioanele de administrare, de tranzacții, etc, aduc câștiguri foarte bune pentru banca respectivă. Una dintre instituțiile bancare care încearcă să atragă tot mai mulți clineți cu tot cu salariile lor este banca ING.

”Cardul de salariu care nu se atinge de banii tăi.

  • zero comision retragere de la orice ATM
  • zero comisioane la încasări și plăti de la/către orice bancă
  • primești cardul pe loc”
Ce știu angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu la ei
Ce știu angajații ING despre tine dacă ai cardul de salariu la ei. Sursa foto: playtech.ro

Dobânzi mai mici pentru clienții deja existenți

Așa sună o reclamă pe site-ul ING, însă nimeni nu spune exact ce date personale trebuie să oferi pentru intrarea în posesie a carduui respectiv. Odată ajuns la un sediu ING, angajații băncii încep să pună întrebări care nu par a avea legătură cu salariul tău sau cu cardul băncii.

Așadar, angajații băncii vor avea acces la date precum stare civilă, vârstă, dar vor ști și câți bani cheltui, ce salariu ai, unde lucrezi, dacă ai case închiriate, dacă primești bani din chirie, câți bani primești din chirii și dacă ai sau nu copii.

Concurența de pe piața bancară pentru atragerea cât mai multor clienți care să vină cu salariul la o bancă sa alta face să apară și oferte care mai de care mai atractive. ING promite și o dobândă mai mică la un eventual credit. ”Poate că acum n-ai nevoie de bani, dar e bine să știi că salariul tău adus la ING înseamnă și o dobândă mai mică pentru un credit de nevoi personale”, scrie pe pagina ING, fără a da mai multe detaii legate de rata dobânzii, de exemplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×