Ce spunea Răzvan Ciobanu despre Carmen Iohannis. Critici pentru soția președintelui: “Zgârmă în prostul gust”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2019, 11:42
Ce spunea Răzvan Ciobanu despre Carmen Iohannis. Critici pentru soția președintelui: “Zgârmă în prostul gust” GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, adepya ținutelor sexy. Sursa foto: hepta.ro

Răzvan Ciobanu a fost nu doar un creator de modă remarcabil, declarat copilul teribil al fashion-ului românesc, ci și un redutabil critic. A supărat multe staruri cu observațiile pe care le-a făcut din punct de vedere stilistic și chiar pe prima doamnă a țării, Carmen Iohannis, care nu a scăpat cu una, cu două de criticile lui.

Răzvan Ciobanu a criticat ”cârpele” purtate de Carmen Iohannis

Răzvan Ciobanu nu s-a legat doar de soția președintelui Iohannis, ci și de seful statului. Pe acesta l-a numit într-o postare pe Facebook ”președinte scriitor de SF-uri”, iar despre Carmen a spus că poartă ”hainele împăratului”. Fosta vedetă Kanal D nu a agreat stilul vestimentar al primei doamne, și nici prestația publică.

„După cum spuneam… nu suntem chiar o țară de proști. Ne dezmeticim noi mai greuț. Oare președintele-scriitor sau scriitorul-presedinte s-o dezmetici și ‘nealui?! Că prima doamnă văd că se agită precum Pepsi-Cola pe tema cârpițelor. Nu îi iese, dar îmi place că-i razboinca și tot zgârmă în prostul său gust.

Carmen Iohannis, alături de Brigitte Macron la vizita oficială efectuată de președintele Emmanuel Macron în România. Sursa foto: hepta.ro

Președintele, scriitor de SF-uri, iar prima doamnă, îmbrăcată cu hainele împăratului

Sper să reușească, careva, cândva să-i scoată din cap rochițele mini și fără mâneci. Sper să învețe care-i treaba cu cârpa și care e potrivită să facă/poarte o rochie. Zău, ce o fi așa de greu?! A… merg pe principiul că noi ăștia care „lătrăm” suntem invidioși și răi, iar ei sunt pe sistemul „artiștilor neînțeleși”!

Îmi cer scuze. domnule scriitor de sf-uri și doamna purtătoare de „hainele împăratului”, este postarea acidă scrisă de Răzvan înainte să moară. Designerul era cunoscut pentru aciditatea cu care își exprima opiniile. S-a remarcat cu stilul incisiv mai ales în emisiunea Bravo, ai stil unde a fost bună vreme jurat.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață în a doua zi de Paște, într-un teribil accident de mașină. Se îndrepta spre București de la Festivalul Sunwaves care s-a ținut la mare. A ajuns în comuna Săcele unde s-a izbit de mai mulți copaci, iar mașina s-a făcut praf. După mai multe rostogoliri cu autoturismul, Răzvan a încetat din viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×