Mircea Solcanu, după moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Râdeam că suntem doar doi gay în România!”

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/04/2019, 16:52
Mircea Solcanu, după moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Râdeam că suntem doar doi gay în România!”
Mircea Solcanu stă departe de lumina reflectoarelor

Vestea tragică a morții lui Răzvan Ciobanu a șocat întreaga suflare a modei din România. Fostul creator de modă a pierit chiar în a doua a zi de Paște, fiind victima unui grav accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța. Din cauza vitezei, designerul a pierdut controlul volanului autoturismului, izbindu-se de copacii din apropiere.

Mircea Solcanu, șocat de moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce informația a fost făcută publică, mesajele emoționante din partea celor care l-au iubit și apreciat au început să curgă, iar reacțiile diverselor personalități ai showbiz-ului românesc nu au întârziat nici ele să apară. Este și cazul lui Mircea Solcanu, care s-a declarat șocat de moartea fostului creator de modă.

Bun prieten cu Răzvan Ciobanu, fostul prezentator TV a postat o fotografie pe contul personal de Instagram. Imaginea îi înfățișează pe cei doi, zâmbind cu gura până la urechi, bucurându-se de momentele frumoase petrecute împreună.

Mircea Solcanu, alături de Răzvan Ciobanu
Mircea Solcanu, alături de Răzvan Ciobanu

Mesajul emoționant scris de Mircea Solcanu

De cele mai multe ori când ne vedeam râdeam că suntem doar doi gay in România …. așa era pe atunci. Astăzi mă gândesc că eram doar doi oameni curajoși și asumați. Aș putea să vorbesc și eu și Rita zile întregi despre om și despre curajul lui.

Indiferent ce vor spune mulți memoria unui talent nu o voi lăsa terfelită în niciun chip, ba din contră, o voi onora așa cum merită nu numai un prieten dar in primul rând in Om mișto ! Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!” , este mesajul scris de Mircea Solcanu pe respectiva rețea de socializare.

Solcanu nu mai are prieteni

După despărțirea de Pro TV, Mircea Solcanu a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor, devenind o prezență extrem de discretă. Într-unul dintre rarele interviuri acordate în ultimii ani, fostul prezentator TV a mărturisit că prietenii săi din lumea showbiz-ului au dispărut rând pe rând.

Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×