Ce spune Mircea Badea, după ce Realitatea a fost suspendată de CNA: ”A fost o greșeală”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 11:20
Ce spune Mircea Badea, după ce Realitatea a fost suspendată de CNA: ”A fost o greșeală”
După suspendarea Realitatea, Mircea Badea a spus că postul trebuia sancționat doar cu o amendă

Moderatorul emsiunii ”În gura presei” a vorbit despre scandalul suspendării emisiei Realitatea TV. Mircea Badea a spus că CNA ar fi trebuit să sancționeze postul doar cu amendă mare, nu cu o suspendare de zece minute. „Sunt unii care se tot victimizează că le oprește CNA emisia. Prostovanii au început propaganda și au zis că este pentru prima dată când se oprește emisia.

S-a oprit emisia și la Antena 1, și la Pro TV, și la OTV pentru câteva minute ca sancțiune de la CNA. În al doilea rând, cred că totuși ce a făcut CNA este o greșeală. Trebuiau să fie sancționați pentru că ce au făcut cei de la Realitatea TV este absolut abominabil.

După ce Realitatea a fost suspendată de CNA, Mircea Badea spune că postul ar fi trebuit sancționat doar cu o amendă

Dar cred că mult mai potrivită ar fi fost o amendă pe bani mulți. Așa… ce să spun?! Le întrerupe emisia pentru zece minute… Acest lucru le permite doar să se victimizeze. O amendă pe bani mulți ar fi simțit-o… „, a spus Mircea Badea.

Ce spune Mircea Badea, după ce Realitatea a fost suspendată de CNA: ”A fost o greșeală”
”În al doilea rând, cred că totuși ce a făcut CNA este o greșeală”

Vă reamintim că Realitatea TV a trebuit să-și oprească emisia obișnuită timp de 10 minute, joi, între orele 19:00 și 19:10, potrivit unei hotărâri luate marți de CNA. Postul de televiziune a fost sancționat pentru modul în care a relatat evenimentele din timpul protestului diasporei din 10 august 2018. ”Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor”.

Ce spune Mircea Badea, după ce Realitatea a fost suspendată de CNA: ”A fost o greșeală”
Moderatorul emsiunii ”În gura presei” a vorbit despre scandalul suspendării emisiei Realitatea TV.

(4) Moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea. (5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă”, după cum arată câteva paragrafe din Codul de reglementare al audiovizualului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×