Ce spune Mirabela Dauer despre Andra! S-au întâlnit recent la Sibiu FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 15:54
Ce spune Mirabela Dauer despre Andra! S-au întâlnit recent la Sibiu FOTO GALERIE FOTO
Ce spune Mirabela Dauer despre Andra! S-au întâlnit recent la Sibiu FOTO

Mirabela Dauer, una dintre stelele muzicii românești, o consideră pe Andra un om minunat. Cele două s-au întâlnit recent la Sibiu, unde au petrecut împreună puțin timp, iar, pentru a nu uita de momentul frumos, l-au și imortalizat.

Mirabela Dauer o consideră pe Andra un om minunat!

La scurt timp, Mirabela Dauer a postat imaginea, alături de care a inserat descrierea ”O minune de OM”. Fanii din cele două generații au comentat rapid în josul postării, le-au urat ”la mulți ani” și numai bine amândurora.

„Vă doresc multă sănătate!/ Chiar o minune! Să ne trăiți, iubitele noastre/ Toate aprecierile mele! Pup!/ Felicitări și multe binecuvântări din partea Domnului că doresc! Sunteți 2 furmoase!/ Sunteți superbe amândouă! Vă iubesc și vă admir! 8 Martie cu bucurie, dragoste și succes!/ Ambele sunteți minuni!/ Două doamne de mare valoare! Vă iubesc!”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor lor.

Ce spune Mirabela Dauer despre Andra! S-au întâlnit recent la Sibiu FOTO
Emblema muzicii românești o consideră pe Andra un om minunat

Povestea de viață a artistei

Mirabela Dauer este una dintre emblemele muzicii ușoare românești. Și, chiar dacă publicul o cunoaște de decenii, nu mulți știu că are o poveste de viață uluitoare. Artista s-a căsătorit prima dată la vârsta de 18 ani, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit după puțin timp. Nu a trecut multă vreme, iar cântăreața și-a găsit o altă iubire în brațele căreia credea că-și va găsi liniștea, pe Dan Traian Popovici. Din mariajul lor a rezultat Dan Alexandru Popovici, zis Nanu.

Din păcate, căsnicia lor nu a durat mult și a venit divorțul. Bărbatul cu care Mirabela a împărțit binele și răul o perioadă a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce aceasta spunea că soacra sa nu a acceptat-o, iar soțul o bătea frecvent. „Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×