Mirabela Dauer, după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 19:46
Mirabela Dauer, după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României
Mirabela Dauer, despre Câștigătorul Vocea României! "mare dezamăgire"

Mirabela Dauer și-a spus părerea sinceră despre cel care a câștigat marele premiu la finele competiției „Vocea României”, Bogdan. Se pare că cel care a luat sezonul acesta titulatura de cea mai bună voce a României a dezamăgit câțiva oameni și a strârnit controverse în mediul online. „Marea măsluială a României! Nu merita!“, „După «Românii au talent» a venit şi vremea «Vocii României» să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului.

Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, „Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». Nu poţi câştiga falsând…. N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“,  au fost unele din comentariile fanilor care nu au fost de acord cu câștigătorul.

Mirabela Dauer, despre câștigul lui Bogdan al emisiunii „Vocea României”

Numeroase scandaluri au început în mediul online, după ce Bogdan Ioan a pus mmâna pe marele trofeu Vocea României. Mulți l-au considerat doar a fi un bun imitator a lui Michael Jackson, nu un cântăreț cu propria personalitate. „S-a terminat pentru mine cu o mare dezamăgire. Și sunt convinsă că nu doar pentru mine. Eu sunt un om căruia îi place dreptatea. Nu spun că marele câștigător nu este un băiat simpatic, talentat și carismatic. Spun doar că cele 3 contracandidate pe care le-a avut au fost vizibil mai bune. Nu are rost să ne ascundem după deget și să nu recunoaștem ceva evident.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018
Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Vorbind strict despre VOCE, oricare dintre cele 3 fete meritau trofeul! Iar fiind vorba despre un show al cărui slogan este -Doar VOCEA contează-, mă așteptam ca doar ea să conteze! Din păcate însă, nu a fost așa! Capul sus, Dora, Mădălina și Alma! Sunteți artiste în adevăratul sens al cuvântului, iar steaua voastră va străluci mai tare decât îndrăzniți să visați! Sunt sigură de asta!”, a fost mesajul scris al Mirabelei Dauer, pe un site de socializare, despre Bogdan Ioan, câștigătorul Vocii României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×