Ce spune fratele Nadiei Comăneci despre divorțul surorii sale!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
11/07/2018, 11:28
Ce spune fratele Nadiei Comăneci despre divorțul surorii sale! GALERIE FOTO
Nadia Comaneci, zvonuri de divort

Nadia Comaneci ar fi divorțat! Zvonul acesta a ajuns la redacțiile mai multor publicații din România, care dau ca sigur divorțul. Fratele celei mai mari campioane din istoria gimnasticii a vorbit despre acest zvon cu cei de la wowbiz. Adrian Comăneci a spus că a vorbit recent cu sora sa, stabilită în statele Unite ale Americii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva”, a declarat Adrian Comaneci.

Citește și Foto. Nadia Comăneci e de nerecunoscut. Fosta gimnastă, criticată de stilişti 

Citește și Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani 

Fratele Nadiei Comaneci a vorbit despre divorț

Stabiliți în Norman (Oklahoma), Nadia și Bart Conner au deschis împreună o academie de gimnastică, acolo unde copiii încearcă să le calce pe urme celor doi mari campioni. Nunta de la București, desfășurată pe 23 aprilie 1996, a fost una fastuoasă, nași de cununie fiind premierul de atunci, Adrian Năstase, și soția lui, Dana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×