Ce spune fratele Nadiei Comăneci despre divorțul surorii sale!

Claudiu I   
in Poze haioase
11/07/2018, 11:28
Ce spune fratele Nadiei Comăneci despre divorțul surorii sale! GALERIE FOTO
Nadia Comaneci, zvonuri de divort

Nadia Comaneci ar fi divorțat! Zvonul acesta a ajuns la redacțiile mai multor publicații din România, care dau ca sigur divorțul. Fratele celei mai mari campioane din istoria gimnasticii a vorbit despre acest zvon cu cei de la wowbiz. Adrian Comăneci a spus că a vorbit recent cu sora sa, stabilită în statele Unite ale Americii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva”, a declarat Adrian Comaneci.

Citește și Foto. Nadia Comăneci e de nerecunoscut. Fosta gimnastă, criticată de stilişti 

Citește și Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani 

Fratele Nadiei Comaneci a vorbit despre divorț

Stabiliți în Norman (Oklahoma), Nadia și Bart Conner au deschis împreună o academie de gimnastică, acolo unde copiii încearcă să le calce pe urme celor doi mari campioni. Nunta de la București, desfășurată pe 23 aprilie 1996, a fost una fastuoasă, nași de cununie fiind premierul de atunci, Adrian Năstase, și soția lui, Dana.

Ştirea MOMENTULUI

Un bătrân din Vaslui își doneză averea! „Facem acte la notar”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.