Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani

Maria Cristina   
în Stiri mondene
02/09/2018, 18:58
Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani GALERIE FOTO

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani – Adesea pusă la zid de către stiliști, Nadia nu s-a sfiit niciodată să se afișeze în cadrul evenimentelor exact așa cum simte. Poartă rochii multate, scurte, iar vârsta nu este un impediment pentru a-și arăta pasiunea pentru modă. Mereu în tendințe, Nadia Comăneci este o apariție pe covorul roșu. Ținutele ei sunt greu de uitat, dar criticii vor fi mereu „critici”.

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani

„Chanel spunea ca, atunci când inaintezi in varsta, poti scurta cu incredere fusta, cata vreme picioarele sunt ultimele care imbatranesc. La Nadia se simte totusi nevoia unui colant si a unei rochii nu atat de stretch. O fusta conica si o bluza eleganta erau optiuni mult mai bune”, spunea stilistul Ovidiu Buta, într-un articol pentru Verdict.ro.

«Mamă, am o veste bună şi una proastă. Cea bună e că mă vei vedea în centrul New Yorkului într-o reclamă, iar cealaltă e că apar cam… dezbrăcată ». Mama nu a înţeles mare lucru, dar s-a dumirit după ce a văzut panoul uriaş din centrul oraşului. A zâmbit şi mi-am dat seama că nu s-a supărat. Am răsuflat uşurată”, declara Nadia, în urmă cu 3 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×