Nadia Comăneci e de nerecunoscut. Gimnasta, criticată dur de stilişti

Iuliana Spirache    Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/11/2018, 12:46
Nadia Comăneci e de nerecunoscut. Gimnasta, criticată dur de stilişti GALERIE FOTO

Marea legendă a gimnastcii mondiale, Nadia Comăneci, a participat la un eveniment monden şi i-a surprins pe toţi cei care erau de faţă. Românca a ajuns la 56 de ani, dar arată la fel de bine ca în tinereţe, doar că şi-a schimbat look-ul.

Prima gimnastă din lume care a obţinut nota zece într-un concurs olimpic s-a vopsit blondă. Dacă în tinereţe apela la culori închise pentru a-şi vopsi părul, lucrurile s-au schimbat cu trecerea anilor. Nadia Comăneci apelează la culori calde pentru a-şi pune în evidenţă trăsăturile. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Vestimentaţia Nadiei, criticată

La evenimentul monden la care a participat, Nadia Comăneci a ales să poarte o rochie albă strâmtă, scurtă, iar pe deasupra o geacă din piele neagră. La ochi a purtat o pereche de ochelari de soare şi în picioare nişte pantofi decupaţi de culoare neagră, dar stilul vestimentar al fostei gimnaste nu l-a impresionat pe faimosul stilist. „Chanel spune că, atunci când înaintezi în vârstă, poţi purta cu încredere fustă, câtă vreme picioarele sunt ultimele care îmbătrânesc. La Nadia se sinmte totuşi nevoia unui colant şi a unei rochii nu atât de stretch. O fustă conică şi o bluză elegantă erau opţiuni mai bune”, a spus stilistul Ovidiu Buta pentru verdict.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×