Ce spun Andra și Cătălin Măruță despre al treilea copil. Anunțul tranșant al cuplului

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/05/2019, 17:41
Ce spun Andra și Cătălin Măruță despre al treilea copil. Anunțul tranșant al cuplului
Andra și Cătălin Măruță au o familie frumoasă. Sursa foto: Instagram

Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. Cântăreața și prezentatorul de televiziune au vorbit recent despre al treilea copil. Este în proiectul lor de viitor ca familie sau au decis să se oprească la cei doi copii minunați pe care îi au împreună? Cuplul a făcut un anunț tranșant pe această temă.

Andra și Cătălin Măruță, anunț despre al treilea copil

Cătălin Măruță a vorbit despre zvonurile care au circulat în presă în ultimele luni cum că soția lui, jurata de la Vocea României și Românii au Talent, ar fi însărcinată. Prezentatorul de la PRO TV a recunoscut că atât el cât și cântăreața își doresc o familie numeroasă, însă neagă cu vehemență speculația că Andra ar fi însărcinată.

Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus Cătălin Măruță, scrie cancan.ro.

Andra și Cătălin au doi copii împreună. Sursa foto: libertatea.ro

Cei doi mai au împreună doi copii

Andra și Cătălin Măruță au doi copii frumoși împreună, o fetiță și un băiat pe nume Eva, respectiv David. Cei doi nu ar spune nu venirii pe lume a unui al treilea copil, însă deocamdată cei doi își văd de proiectele de succes și muncesc pentru a le asigura celor doi copii pe care îi au deja buna creștere pe care o merită.

Andra și Măruță și-au unit destinele în urmă cu 11 ani, pe 23 august 2008 și formează unul din cele mai bine sudate perechi din lumea mondenă românească. David a fost adus pe lume de cântăreață în anul 2011, iar Eva Maria Ioana a venit pe lume în anul 2015, adică acum 4 ani, pe 23 iulie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×